24.1.2003: Holdet bag www.brydning.dk

På opfordring fra vores læsere er vi blevet bedt om at fortælle lidt om os selv og vores roller i forbindelse med Danmarks Brydeforbunds netside, samt hvorledes denne er opbygget.

Netsidens opbygning:
De enkelte sider er alle opbygget omkring en fælles database, der automatisk opretter undersider, nyhedsbreve og billeder med mere på baggrund af ét fælles design.

De folk, der har ansvaret for områderne på siden, har forskellige rettigheder, således at de – uanset hvor i verden de befinder sig – har adgang til at lægge data på siden, blot de har en internetforbindelse.


Benny Elberg (redaktør):
Elberg – også kaldet ”dansklæreren” (formentlig på grund af hans lidenskabelige passion for ”den Danmarske sprogen”) – er født i 1949, elektronik-ingeniør og driver selvstændig virksomhed, der udvikler og fremstiller professionelt lydudstyr til radiofoni- og studiebrug. Elberg har været tilknyttet Danmarks Brydeforbund så langt tilbage som fra 1979 (da vi hed Dansk Atlet-Union), og har altid interesseret sig specielt for bladudgivelse og jobbet som arkivar. En varm interesse for pigebrydning har af og til givet ham titlen ”DB’s ligestillings-konsulent”. Han er også blevet besmykket med den fornemme titel ”pædagogen” – muligvis på grund af den uundværlige farvede klud, han altid bærer om halsen. Fra 1985 til 1991 styrede han – som forbundets første lønnede medhjælp – DAU’s nyoprettede sekretariat fra hjemmeadressen i Farum. På netsiden har Elberg det primære ansvar for nyheder, resultater, Forum og aktivitetskalender samt det generelle sprog og korrektur på alle sider. Der arbejdes p.t. på at lægge resultater for alle placerede ved kreds- og danmarksmesterskaber siden 1899 samt danske deltagere ved internationale mesterskaber på Nettet. Disse data har Elberg brugt en del år på at samle sammen.
 
Jeppe Juhl (programmør):
Jeppe er født 1972 og ansat som forsikringsmatematiker (aktuar) i Edlund A/S som leverer softwareløsninger til forsikringsbranchen. Jeppe er tidligere aktiv bryder og listefører fra Næstved-klubben AK Rolf, hvor han og broderen Mads gennem mange år har høstet en lind strøm af medaljer. Jeppe har ansvaret for netsidens database og den ASP-programmering, der ligger til grund for alle siderne. Jeppe holdes i ”kort snor” af Elberg og Ryan, så de kan få opfyldt alle de behov og ønsker, som de selv og alle andre har til siderne.
 
Ryan Melsvik (web-master):
Ryan er født 1973 og ansat som IT-koordinator i en stor nordisk virksomhed, hvor han til daglig koordinerer/udfører IT-opgaver og projekter. Ryan har også – ligesom Jeppe – tidligere været tilknyttet Næstved-klubben AK Rolf, men dog på IT- og bestyrelses-plan. Ryan har ansvaret for at koordinere alles ønsker og behov omkring netsiden. Herudover har Ryan ansvaret for både de specielle designløsninger samt det fælles og ensartede design, der tilstræbes på siderne.
 
Allan B. Jakobsen (formand):
Allan er formand for Danmarks Brydeforbund, og som de fleste læsere nok véd, har han bestridt formandsposten siden 1993. I 1996 fik Danmarks Brydeforbund – som ét af de første danske specialforbund – sin egen netside. Allan har gennem sin rolle som formand det øverste ansvar for sidens indhold.


Da alle er ulønnede, kan vi ikke altid bruge så meget tid på siden, som vi gerne ville, men vi håber, at alle I læsere fortsat sætter pris på vores arbejde, som der hidtil har været givet udtryk for, så fortsat god læsning herfra!


 
Klik her for at starte en debat.

[ Hjem ] [ Nyheder ] [ Resultater ] [ Forum ] [ Breddekonsulenten ] [ Klubber ]
[ Om Danmarks Brydeforbund ] [ Søgning ] [ Artikler ] [ Galleri ] [ Hvad er Brydning ] [ Links ]