22.9.2002: Brydning er også for dig!

Selv om brydning regnes for en af verdens ældste – måske den ældste – sportsgrene, gør brydeforbundet og dets klubber et stort arbejde for hele tiden at leve op til de krav, som børn og deres forældre stiller til sporten.

Vore klubber er meget bevidste om, at børns motoriske udvikling har stor betydning for børnene nu og i deres opvækst. Brydesporten giver en meget harmonisk udvikling af børns kroppe, samtidig med at de gennem leg og indøvelse af greb på en sjov måde får brugt dem. Børnene vil hurtigt opdage, at de kan en masse, de ikke troede, var muligt. Brydning er både for piger og drenge, og næsten alle klubber har i dag faciliteter til at modtage begge køn.

Vore klubber giver ikke alle samme tilbud, men spørg. Nogle klubber modtager børn helt ned til 4 år – på motorikhold, hvor leg og bevægelse er en vigtig bestanddel af undervisningen. Klik ind på vort klubkort og find klubben, hvor du bor. Måske har vi et godt tilbud til dit barn.

[Billed_2]
Kvalificerede trænere tager sig af børnene. Lærer og hjælper dem, så de får det bedst mulige ud af deres træning.

[Billed_3]
Brydeforbundet har lavet regler, så børnene oplever brydekampene som noget sjovt. Stævner tilrettelægges, så de giver flest mulige børn en stor oplevelse og meget selvværd. Da brydning også er vægtklasse-inddelt, er mulighederne for succes til stede for både små og store børn.

[Billed_4]
Brydning er en sport, hvor der sker meget, meget få skader. Selv om det kan se drabeligt ud, gør træningen, at de knubs, som måtte komme, er ganske uskadelige.

[Billed_1]
Socialt samvær og hygge er også en del af brydesporten. Da et brydestævne godt kan tage flere timer, stiftes der venskaber på tværs af klubgrænser, også selv om man er hinandens modstander ved kampene.

[Billed_5]
Brydning er ikke kun brydning. Det er meget mere. Det er tøndeslagning ved fastelavn – som på billedet. Det er sommerlejre, brydeskole, byens stærkeste SFO mm.

Der er gang i brydesporten. Lad dit barn prøve! Det bliver ganske sikkert en god oplevelse for både dit barn og dig som forælder. Se dig om på vor netside. Kontakt en af vore klubber, vor breddekonsulent eller vort sekretariat

Velkommen til brydning! Det er sejt!
 
Klik her for at starte en debat.

[ Hjem ] [ Nyheder ] [ Resultater ] [ Forum ] [ Breddekonsulenten ] [ Klubber ]
[ Om Danmarks Brydeforbund ] [ Søgning ] [ Artikler ] [ Galleri ] [ Hvad er Brydning ] [ Links ]