Brydeforbundet Informerer
nr. 2 udsendt den 3. september 1996 


Terminslisten, som er med i hæftet med de nye regulativer, er blevet justeret en smule.

 

Kolding-træf skal foregå den 18. januar 1997 og ikke den 2. november 1996, hvor den også er anført. JM og SM for Drenge/Ungdomshold er begge flyttet fra den 18. januar 1997 til dagen efter, den 19. januar, så de holdes samme sted og dag som mesterskaberne for Ungdom/Juniorhold.

Kontaktperson: Knud Kristensen.

 

Uddannelse af nye dommere og listeførere sker ved de kommende begynderstævner landet over. Tilmelding skal ske på forhånd til formanden for dommerudvalget eller til sekretariatet. Deltagelse i disse stævner er nødvendig for at komme til optagelse og aflægge prøver ved de næste mesterskaber for senior i vest og øst.

Kontaktperson: Knud-Erik Johansen.

 

Bestyrelsesmøde holdes sidst på måneden. Har du ønsker, som bestyrelsen skal behandle på næste B.møde den 29. sept., skal de være sekretariatet i hænde senest den 25/9.

Kontaktperson: Thomas Christensen.

 

EM for piger resulterede i et par danske medaljer. I 44 kg blev Louise Jensen nr. 2, i 65 kg Karina Nielsen nr. 3. Stævnet var en god propaganda for pigebrydning.

Kontaktperson: Allan Jakobsen.

 

Idrætsnattens brydeopvisninger på Rådhuspladsen samlede virkelig mange interesserede. Vi udbygger konceptet til næste år.

Kontaktperson: Niels Caspersen.

 

Cup Danmark, 7.-8. sept. Husk, at det er i denne weekend, at vi afholder det eneste rigtigt store internationale stævne i Danmark med brydere fra 11 nationer. Det foregår i Sundbyøsterhallen, Amagerbrogade 189, lørdag kl. 10-13 og 15-18. Finaler søndag kl.11-13.

Kontaktperson: Niels Caspersen.

 

Eliteudvalget har planer om at oprette et træningscenter med daglig træning, hvis interessen er til stede hos brydere fra brutto- og talenttruppen. Selv om bryderne i givet fald flytter væk fra deres klub, er det en vigtig del af ideen, at de IKKE skal skifte klub.

Kontaktperson: Niels Caspersen.


[ Hjem ] [ Nyheder ] [ Resultater ] [ Forum ] [ Breddekonsulenten ] [ Klubber ]
[ Om Danmarks Brydeforbund ] [ Søgning ] [ Artikler ] [ Galleri ] [ Hvad er Brydning ] [ Links ]