Brydeforbundet Informerer
nr. 3 udsendt den 23. september 1996 


Breddeudvalget henleder alle landets klubbers opmærksomhed på den pulje, som udvalget uddeler midler fra. Puljen støtter nye tiltag fra klubberne. Tiltagene kan enten have til formål at trække nye brydere til eller at fastholde dem i klubberne. Der er sikkert mange af jer, der har gode ideer til, hvordan det skal gøres. Hvis I er i gang med eller påtænker at sætte noget i værk, så prøv noget nyt:

SØG STØTTE FRA BREDDEUDVALGET.

Send tanker eller en ansøgning til sekretariatet eller breddeudvalgets formand.

Kontaktperson: Benny Jensen.

 

Navneændringer på klubber under DB er der sket nogle stykker af, og sekretariatet hører gerne, hvis der er endnu flere. De nye klubnavne, som i den seneste tid er blevet oplyst, er Nakskov Brydeklub, Brydeklubben HAK Helsingør og Brydeklubben Goliath.

Adresseændringer er der også sket. Der udkommer i efteråret en revideret adresseliste, og her bringes et par af de nye adresser:

 • Brydeklubben Goliath
  Jørgen Pilt
  Sverrig 4
  7870 Roslev
 • Nysted Brydeklub
  Preben Andersen
  Jernbanegade 3
  4880 Nysted
 • tlf. 9759 7067
 • tlf. 5387 1046
 • Nysteds adresseændring gælder indtil 1/1 1997, fordi Ole Petersen bor og arbejder resten af året i Østrig. Ole Petersen er samtidig formand for pige/kvindeudvalget, som i perioden får Knud-Erik Bergmann Jensen som kontaktperson.

  Kontakt: Sekretariatet.

   

  VM for kvinder blev afviklet i Sofia, Bulgarien, med Janne Folden som eneste danske deltager. Hun tabte i sin første kamp til den senere sølvvinder Jackie Berube, USA, på teknisk fald. I anden kamp tabte Janne så knebent som 3-4 til Lin Chin-Miao, Tapei.

  Sara Eriksson, Sverige, genvandt sit VM i klassen 57 kg, hvor Norges Lene Aanes blev nr. 3. I 50 kg blev Ida Helstrøm, Sverige, nr. 3.

  Kontaktperson: Bent Lauritsen.

   

  Rosende omtale fik EM-arrangementet i Rødby i det tyske blad "Der Ringer". Bent Lauritsen, som er en ivrig læser af bladet, gratulerer de ansvarlige med de meget flotte vendinger fra bladet. Det tyske blad har normalt kun negative bemærkninger tilovers for mesterskabsarrangementer.

  Kontaktperson: Bent Lauritsen.

   

  Brugt brydemadras købes i nærmeste fremtid. På Fejø er der ved at blive startet brydeklub igen, men den nye klub mangler en brydemadras. Er der nogen, der har en brugt madras liggende, som de vil sælge?

  Ring evt. direkte til Finn Flemming Larsen på tlf. 5391 3183.

  Kontakt: Sekretariatet.


  [ Hjem ] [ Nyheder ] [ Resultater ] [ Forum ] [ Breddekonsulenten ] [ Klubber ]
  [ Om Danmarks Brydeforbund ] [ Søgning ] [ Artikler ] [ Galleri ] [ Hvad er Brydning ] [ Links ]