Brydeforbundet Informerer
nr. 4 udsendt den 14. september 1996 


Talenttruppen er ikke kun udgifter. Ved Ljungbyträffen den 21. September blev det danske talenthold nr. 1, hvilket indbragte tusinde svenske kroner og en pokal. Der var førstepladser til Morten Helt, Rolf, Henrik Ottosen, Thor V., og Thomas Lund, Thor N., der alle vandt tre kampe. Brian Jørgensen, Frem, Jens Esbensen, Thor N., og Carsten Jørgensen, Heros, vandt hver to kampe, medens den ottende deltager, Kell Christensen fra Herning Brydeklub vandt en enkelt kamp.

Kontaktperson: Bent Lauritsen.

 

Til Kolbotn Cup, 26.-27. Oktober er der udtaget et talenthold med følgende deltagere: Carsten Hansen, Johnni Rasmussen, Brian Thomsen og Kasper Svane Jensen, alle Heros, Anders Nyblom og Erik Johansen, Herning, Thomas Michelsen og Andy Nielsen, Thor N., Martin Ildvad, Frem, Morten Helt, Rolf, og Lars B. Nielsen, Åbenrå.

Kontaktperson: Bent Lauritsen.

 

I Kolbotn Cup deltager også 7 piger: Lisbeth Pilt, Goliath, Pia Nielsen, Thor V., Louise Jensen, Voldby, Anne Christensen, Pars, og Joan & Connie Rasmussen samt Kita Clausen, alle Rolf.

Kontaktperson: Knud-Erik Bergmann Jensen

 

Arrangementsudvalget opfordrer alle stævnearrangører til at sende samtlige stævneindbydelser, deltagerlister og resultatlister til sekretariatet.

Kontaktperson: Knud Kristensen.

 

Nye vægtklasser vil træde i kraft den 1/1 1997. De endelige vægtklasser fastlægges i forbindelse med Nordisk Brydeforbunds årsmøde 8-10/11 1996, men seniorherrerne kan allerede nu regne med følgende 8 vægtklasser:

48/54 · 58 · 63 · 69 · 76 · 85 · 97 · 97/125

Kontaktperson: Allan Jakobsen.

 

Brydning, DB’s officielle blad, var til debat på bestyrelsesmødet den 29. September. Bladet vil atter udkomme i begyndelsen af det nye år.

Kontaktperson: Bent Lauritsen.

 

En stor taber fra OL kan man læse om i det svenske brydeblad. Skribenten såvel som ledere og trænere bruger en halv side for at forklare, hvordan Usama Aziz blev bortdømt mod den senere mester, polakken Zawadzski. Men hvad sagde ‘offeret’ selv? Han konstaterede uden bitterhed i stemmen: "En gang imellem bliver man overladt til dommernes forgodtbefindende. Denne gang gik det ud over mig - en anden gang er det mig, som får fordelen og vinder en kamp, som jeg ikke burde have vundet".

Kontaktperson: Bent Lauritsen.

 

Danmarks Idrætsforbund har indgået en forsikringsaftale med Alm. Brand. Forsikringen dækker ikke ulykker under udøvelse af idræt, men den indeholder en ansvarsforsikring og dækker også arbejdsskader, som f.eks. en lønnet træner kan komme ud for, mens han virker som træner. Der er også en rejseforsikring med i aftalen, så det ikke er nødvendigt at tegne sygeforsikring, hvis man tager til stævner eller på træningsophold i lande udenfor Europa, hvor det gule sygesikringskort ikke dækker. Bagagen er også dækket, hvis ikke det går under en privat forsikring.

Klubberne vil modtage en brochure med næste nummer af DIF’s blad Idrætsliv.

Kontakt: Sekretariatet.

 

Pige-talenttruppen holder sin næste træningssamling den 1.-3. November i Odense, hvor Hercules stiller lokaler til rådighed.

Kontaktpersoner: Knud-Erik Bergmann og Tom Christensen samt sekretariatet.

 

På Fejø er der nu startet en brydeklub. Finn Flemming Larsen & Co. har fået en brydemadras til låns og er gået i gang med at bruge den.

Kontakt: Sekretariatet.

 

Benjamin og John, Nielsen og Ottesen, vore to landstrænere, drager i midten af november på internationalt trænerkursus i Rom.

Kontaktperson: Bent Lauritsen.


[ Hjem ] [ Nyheder ] [ Resultater ] [ Forum ] [ Breddekonsulenten ] [ Klubber ]
[ Om Danmarks Brydeforbund ] [ Søgning ] [ Artikler ] [ Galleri ] [ Hvad er Brydning ] [ Links ]