Brydeforbundet Informerer
nr. 5 udsendt den 3. november 1996 


CIK’s 75 års jubilæum blev fejret i oktober måned. Ved den lejlighed overrakte Allan Jakobsen guldnål til Lars Carlsen og Niels Caspersen.

Bronze til Arne Caspersen og Tommy Jensen.

 

Datoen for DM-seniorhold er nu fastlagt til at skulle foregå den 3.-4. maj 1997 i Herning (I den udsendte terminsliste er datoen sat til den 19.-20. april).

Kontaktperson: Knud Kristensen.

 

Begynderturneringerne 1996-97 i øst og vest byder på flere stævner i efteråret. Den 30. november finder det tredje af fire begynderstævner i øst sted i Nysted, og samme dato afholdes det første af tre begynderstævner i vest i Kolding.

Kontaktperson: Benny Jensen.

Tilmelding til holdmesterskaber 1997 skal ske inden den 1/12 1996.

Kontakt: Sekretariatet.

 

Til Metall Cup i Fagersta, Sverige, den 9.-10. november er følgende tre brydere udtaget: Mads Juhl, Sebastian Munteanu og Frank L. Jensen.

Kontaktperson: Niels Caspersen.

 

Til Elefant Cup i Norge, lørdag den 25. januar 1997, sender Danmark et ungdomshold, så klubberne er velkomne til at sende brydere med på turen.

Kontaktperson: Niels Caspersen.

 

Der er indbudt til elitemøde i Århus, den 17/11 kl. 11, i forbindelse med en træningssamling. Eliteudvalget vil gerne se formænd og eliteansvarlige for de klubber, der har brydere med i talent- og bruttotruppen, til en drøftelse primært om etableringen af et brydecenter, men også mere generelt om det fælles arbejde i at skabe en ny elite.

Kontaktpersoner: Bent Lauritsen og Niels Caspersen.

 

Stævnearrangører bedes være opmærksomme på, at IK Skovbakken igen har aktive brydere og derfor kan være interesseret i indbydelser.

Kontaktperson: Erik Mogensen, IK Skovbakken.

Nordisk Brydeforbund afholder møde den 8.-10. November i København. Fra Danmark deltager Allan Jakobsen, Knud Erik Johansen og Thomas Christensen.

Kotbotn Cup havde 379 deltagere fra 7 nationer. Thor N. blev bedste klub i drengerækken, mens Herning tog sig af ungdomsrækken.

Individuelle placeringer hos drengene: Første pladser til Thomas Lund, Mark O. Madsen, Thor Petersen og Niels Esbersen, alle Thor N., og Brian Jørgensen, Frem Randers. Jonas Helt, Rolf, og Ehsan Tayyebi, Pars, blev nr. 2. Der var 3.-pladser til Lars Jørgensen, Rolf, og Jens Esbersen, Thor N.

Individuelle placeringer hos ungdomsbrydere: Første pladser til Håkan Nyblom og Anders Nyblom, Herning. 2.-pladser til Thomas Michelsen, Thor N.

Individuelle placeringer hos juniorbrydere, 17-18 år: Første plads til Lars B. Nielsen, Åbenrå. 2.-pladser: Morten Helt, Rolf, og Andy Nielsen, Thor N.

Individuelle placeringer hos juniorbrydere til 20 år: Første plads til

Rasmus Hjørringgård, FFI.

Individuelle placeringer hos pigerne: Piger, første plads til Conny Rasmussen, Rolf . Juniorpiger, første plads til Luise Jensen, Voldby .

Kvinder, 3.-plads til Jane Folden, Jyden.

Bent Lauritsen skriver: "Jeg har fulgt denne turnering og tøver ikke med at kalde det for det flotteste resultat - nogensinde - hvilket skyldes 2 ting: Et flot drengearbejde i Thor/Rolf, samt en klar gevinst af talentarbejdet. Vi har før vundet drengepokalen, men aldrig ungdomspokalen."

Kontaktperson: Bent Lauritsen.

 

FILA har udgivet en lille bog om brydning, som hedder "The ABC of Wrestling". Bogen kan rekvireres fra sekretariatet.

Kontakt: Sekretariatet.


[ Hjem ] [ Nyheder ] [ Resultater ] [ Forum ] [ Breddekonsulenten ] [ Klubber ]
[ Om Danmarks Brydeforbund ] [ Søgning ] [ Artikler ] [ Galleri ] [ Hvad er Brydning ] [ Links ]