Brydeforbundet Informerer
nr. 6 udsendt den 26. november 1996 


Brydning på internettet er nu en realitet. Brydeforbundet har en "hjemmeside" på internettet. Den kan ses på følgende adresse: http://www.image.dk/~brydning Her vil være link til andre sider, som har med brydning at gøre, f.eks. Københavns Glima-Forening og

Alsia Brydeklub, der allerede nu har deres egen hjemmeside.

Hvis du har mulighed for at sende e-mail, har brydeforbundet adressen: brydning@image.dk

Kontaktperson: Flemming Nielsen.

 

Grundet skader hos de udtagne brydere måtte eliteudvalget melde fra til Metall Cup i Sverige. Med de bestilte flybilletter udtog udvalget i stedet 3 junior-/ungdomsbrydere til Lille Mäler Cup i Västerås, der blev afviklet i samme weekend.

Kontaktperson: Bent Lauritsen.

 

Lille Mäler Cup bød på flotte præstatoner af de tre danske brydere, som var de eneste udenlandske deltagere.

Håkon Nyblom var suveræn i 48 kg. ungdom og vandt 4 kampe, bl.a. 5-0 over Christian Karlsson, som han tidligere har tabt til. De andre kampe blev vundet endnu mere overbevisende, hvorefter Håkon kunne kåres til bedste ungdom. Morten Helt i 63 kg. ungdom blev nr. 4 ud af 27 deltagere med et knebent 5-6 nederlag i sidste kamp, mens Rasmus Hjørringgård blev 3’er ud af 15 i 83 kg. junior.

Kontaktperson: Benjamin Nielsen.

 

Stævneindbydelser bør sendes til Bent L. eller sekretariatet i god tid før stævnet. Da vil pressen blive informeret om stævnested, dato og tidspunkt .

Kontaktperson: Bent Lauritsen / sekretariatet.

 

Fristilstrænerkursus for pige-/kvindetrænere afholdes den 6.-8. december 1996 i Helsingborg. Interesserede kan henvende sig til sekretariatet, men bemærk at det bør ske snarest.

Kontakt: Sekretariatet.

 

Ole Petersen, Nysted Brydeklub, har modtaget Unibanks Idrætslederpris for hans store indsats for foreningslivet på Lolland/Falster. Det er første gang så ung en leder har modtaget denne pris.

Kontaktperson: Allan Jakobsen.

 

Tilmelding til holdmesterskaberne 1997 skal som bekendt ske til sekretariatet senest den 1. december. Bemærk de nye vægtklasser og aldersinddelingerne, som I har fået brev om.

Kontakt: Sekretariatet.

 

Næste bestyrelsesmøde afholdes den 7.-8. december og forslag til emner, der ønskes behandlet, hilses velkommen.

Kontakt: Sekretariatet.

 

Morten Hansen, BK Thor, deltog i EM for politimænd, den 11.-15. november i Prag. Det blev til en 4. plads ud af 7 deltagere, efter nederlag til Janno Krusmann, Estland, 7-0 sejr over Kari Kulmala, Finland og endelig nederlag på fald efter 40 sekunder i kampen om 3.-4. pladsen til Jan Durek, Tjekkiet. Bl.a. OL-søvvinderen Thomas Sander, Tyskland, deltog i mesterskabet, som holdt et højt niveau.

Kontakt: Sekretariatet.

 

Ungdomssamlingen "Power Week", som Danmark i sommer deltog i, finder næste år sted den 11.-15. juni i Helsinki. Danmark har planer om igen at deltage.

Kontaktperson: Frank L. Jensen / sekretariatet.

 

"Brydeklubben Thor Vejgaard" er navnet på den velkendte ålborgensiske klub, som altså ikke længere hedder AK til fornavn.

Post til klubben bedes sendt til deres træningslokale:

Øster Sundby Vej 17, 9000 Ålborg. Tlf. 98 16 07 96.

Kontakt: Sekretariatet.

 

"Brydeklubben Fejø" er navnet på den nye Fejø-klub:

 • BK Fejø
  Finn Flemming Larsen
  Herredsvej 270
  4940 Fejø
  Tlf. 53 91 31 83
 • Kontakt: Sekretariatet.


  [ Hjem ] [ Nyheder ] [ Resultater ] [ Forum ] [ Breddekonsulenten ] [ Klubber ]
  [ Om Danmarks Brydeforbund ] [ Søgning ] [ Artikler ] [ Galleri ] [ Hvad er Brydning ] [ Links ]