Brydeforbundet Informerer
nr. 5 udsendt den 17. december 1998 


Allan Jakobsen blev på Nordisk Brydeforbunds årsmøde valgt som ny nordisk formand for en 2-årig periode. Han afløser Per Svensson, som ligeledes er gået af som formand for det svenske forbund. Sekretariatet for Nordisk Brydeforbund varetages fortsat af den svenske generalsekretær, Morgan Fried.
Kontaktperson: Allan Jakobsen.

Jan W. Schou, AK Dan, har endnu engang bevist, at der er muligheder for et OL-kandidatur. Ved et stævne i den finske by Vantaa, hvor 10 nationer var samlet, gik han overraskende i finalen med følgende resultater i 69 kg.-klassen, der talte l7 deltagere:
Jan W. Schou, Danmark over Timo Nurmi, Finland – teknisk fald
Jan W. Schou, Danmark over Tumor Perila, Finland – teknisk fald
Jan W. Schou, Danmark over Brian von Havvan, USA – 9-0
Finale: Andrej Fidan, Rusland over Jan W. Schou, Danmark - 3-0
Danmark havde endnu en deltager med: Michael Ingel, Fr-værk, der vandt sin første kamp i 58 kg.
Kontaktperson: Bent Lauritsen.

Anne Christensen, Husum IF, blev kåret som årets idrætsudøver i Brønshøj/Husum ved en reception i Arbejdernes Landsbank den 9. december. Det var en næsten enig komité, der stemte på Anne, som - på trods af sin unge alder - fik prisen for nogle meget flotte resultater i ind- og udland. Det glædede komitéens formand, at en så ung pige kunne modtage denne pris i kamp med så mange store mandlige stjerner, som der bor i og starter for klubber i Brønshøj/Husum.
Prisen er et samarbejde mellem Arbejdernes Landsbank, Brønshøj/Husum Avis og Brønshøj og Husum Forenede Sportsklubber. Der er tidligere kun én bryder, der før har modtaget denne pris, og det er Bjørn Pedersen, der modtog prisen i 1980.
Kontaktperson: Allan Jakobsen.

Den svenske Brottarliga havde fornøjelsen af danske Håkan Nybloms deltagelse for Malmö Tigers, som blev nr. 3. Individuelt endte Håkan flot som nr. 5 og bedste udlænding i ligaen.
Morten Hansen, BK Thors formand, blev nr. 4 ved de nordiske politimesterskaber i brydning.
Kontaktperson: Bent Lauritsen.

BK Thor blev en suveræn vinder af DM for drenge-/ungdomshold på hjemmebanen i Nykøbing F., den 5. december, idet klubbens 2 hold besatte begge de øverste trin på medaljeskamlen. Det blev ligeledes BK Thor, der rendte med guldet i turneringen for ungdom-/juniorhold. Resultaterne fremgår af brydeforbundets hjemmeside: www.brydning.dk

De nye regler for brydning betyder, at DB i det nye år afholder nogle møder, hvor regelspørgsmål kan blive afklaret og diskuteret:

a) Informationsmøde, torsdag den 7. januar kl. 19-21 i Idrættens Hus i Brøndby.
b) Informationsmøde, søndag den 10. januar kl. 11-13 i Team Danmark centret i Århus.
....Seneste tilmelding til de to informationsmøder er den 4. januar til sekretariatet.
c) Trænermøde/inspirationsmøde, lørdag den 16. januar
kl. 11-16 i Team Danmark centret i Århus. Seneste tilmelding
....til trænerdagen er den 7. januar.
NB: Ved informationsmøderne sælges de nye dommerblokke, der er obligatoriske fra 1. januar.

5 Alsiabrydere blev dopingtestet under træning, den 18. november. Ingen af prøverne viste spor af ulovlige midler.

Husk Danmarks Idræts-Forbunds medlemsregistrering pr. 1/1 1999. I begyndelsen af 1999 vil hver klub få tilsendt det skema, som skal returneres senest den 1. februar. Medlemsregistreringen danner grundlag for tilskud til Danmarks Brydeforbund, og det er derfor vigtigt at både små som store klubber rettidigt indsender skemaet.
På DIF's skema skal det anføres, hvor mange medlemmer klubben har indenfor de 3 alders-kategorier: op til 18 år, 18-25, og 26 og opefter. Det er vigtigt at registrere samtlige medlemmer, inklusive bestyrelsesmedlemmer og lignende, som ikke deltager i den faste træning. Kontakt: sekretariatet.

Husk indsendelse af licenser til fornyelse for 1999. Licensansøgningerne bedes indsendt klubvis for såvel brydere som dommere og listeførere, hvorefter ekspedition og afregning kan ske samlet. Kontakt: sekretariatet.

Sekretariatet holder julelukket fra torsdag den 24. december 1998 til den søndag den 3. januar 1999, begge dage inklusive. Indsendelse af licenser til fornyelse er dog yderst velkommen, også i den lukkede periode.
Desuden vil sekretæren holde vinterferie i uge 7, hvor der også vil være lukket på sekretariatet.

Nyeste ændringer til adresser m.m.:
BK Vikings
formand, René Ullmann, har fået nyt tlf.nummer: 4091 1945.
Landstræner Benjamin Nielsens ny adresse: Nørregade 14, 3.sal, 3300 Fr.værk. Tlf. 47 77 29 92.
Ny formand for CIK: Bjarne Poulsen, Amagergade 11 B, st.tv., 2300 Kbh. S. Tlf. 32 54 05 70,E-mail: b.p.@get2net.dk
Flemming Kosakewitsch, formand for Amatør- og Ordensudvalget, er i adressebogen angivet med forkert telefonnummer. Det rigtige nummer er: 38 10 00 13. E-mail: flk@codan.dk

 

Sekretariatet ønsker brydedanmark en glædelig jul og et godt nytår


[ Hjem ] [ Nyheder ] [ Resultater ] [ Forum ] [ Breddekonsulenten ] [ Klubber ]
[ Om Danmarks Brydeforbund ] [ Søgning ] [ Artikler ] [ Galleri ] [ Hvad er Brydning ] [ Links ]