28.7.2004: Velafviklet Wrestling Camp

FfI, Frederikshavn, var værter ved årets Wrestling Camp for brydere mellem 12-16 år i uge 27. Det blev en forrygende camp! Flot tilrettelagt og velorganiseret. Dejlig mad.

25 brydere fra hele Danmark havde meldt sig til fem dages camp, der ud over brydning bød på en række andre tiltag. Midt på ugen en udflugt til Skagen, hvor der var arrangeret strandbrydning og akrobatik. Lars Brogaard og Mikael Toft satte drengene på prøve. Det blev en kanon dag, hvor vejret artede sig.

Den stod også på bowling, minigolf og håndbold, alt sammen vekslende med brydning. Og selvfølgelig masser af hygge, dvd, sjov og ballade. Mandag og tirsdag blev der samtidig afholdt trænerkursus ledet af Frank L. Jensen. Der var desværre en del afbud; ærgerligt når rammerne er perfekte, og man har 25 motiverede brydere at prøve tingene af på. På trods af afbudene blev det et rigtig godt kursus.

Torsdag var der to træningspas ledet af Allan Zandberg. To træningspas hvor drengene fik snuset til, hvordan træningen foregår i landsholds-regi og samtidig fik prøvet noget af den teknik, landsholdsbryderne mestrer. Der blev spidset øre, drengene gik til den. Mellem de to pas havde vi fået en aftale i stand med Svend Erik Studsgaard. Det var perfekt, nu da vi har Håkan med til OL.

Det var selvsagt ikke alle, der var klar over, at han er den seneste bryder (sammen med Kaj Jægergaard), vi havde med til OL tilbage i 1980 i Moskva. Han fortalte om sin glorværdige karriere og selvfølgelig om Moskva. Han havde scrapbog med – bare omkring OL, den blev der bladret ivrigt i. Tak til Svend!

Fredag var der arrangeret holdkonkurrence. Nu var der mulighed for at prøve de nye teknikker af. Der blev ikke lagt fingre imellem. En god afslutning.

Drengene ytrede stor tilfredshed med ugen og ville helt klart med næste år. En stor tak fra forbundet til FfI, til Peter Rafn, Frank L, Thomas Nielsen, som var tovholdere gennem alle fem dage, til Allan, Lars og Mikael, samt damerne i køkkenet der sørgede så godt for os. Sidst og ikke mindst tak til drengene.

Klik her for at deltage i debatten.
Der er oprettet 1 indlæg.

[ Hjem ] [ Nyheder ] [ Resultater ] [ Forum ] [ Breddekonsulenten ] [ Klubber ]
[ Om Danmarks Brydeforbund ] [ Søgning ] [ Artikler ] [ Galleri ] [ Hvad er Brydning ] [ Links ]