30.8.2004: Wrestling Camp i Ballerup

Wrestling Camp 2004 for københavnske og sjællandske klubber blev afholdt af CWC i weekenden d. 27.-29. august i Ballerup. Det var de tre CWC klubber Dan, CIK og Hermod, der stod bag denne forrygende weekend.

Forventningerne og humøret var højt, da 27 børn i alderen 9-13 år repræsenterende fem sjællandske klubber mødte op fredag aften. Campen startede med et træningspas ledet af Kim Kofod. Derefter lidt mad, videoen med bryderen Mark og social hygge inden ungerne gik til ro.

Lørdag stod den på løbetræning inden morgenmaden, et træningspas, og så var det tid til lidt teori. Jørgen Lykholt fortalte om diæt/mad og vægtpineri og senere om opvarmning og maksimaltræning. Begge foredrag blev fulgt med stor interesse og engagement.

Inden eftermiddagens træningspas blev tiden brugt til akrobatik, boldspil og så selvfølgelig lige lidt mad. Det er utrolige mængder mad, sådanne unger kan sætte til livs :-). I eftermiddagens træningspas fik alle sved på panden, men det er jo lige netop det, vores unge brydere elsker, så der blev gået til den med stor entusiasme. Desuden havde de jo fordelen af, at der var fire trænere på madrassen på én gang. Dagen sluttede med holdturnering, hygge og video. En lang og begivenhedsrig dag var slut.

Den sidste dag på campen blev igen indledt med løbetræning efterfulgt af et solidt måltid morgenmad, inden det sidste træningspas ledet af Johnny Hansen blev afviklet. Efter en periode med fælles træning blev ungerne delt op efter de "seje" og dem, der hellere ville spille bold, og så gik det ellers løs med en hård, udmattende og utrolig god træningsperiode. Det var bare lykken for de tilbageværende brydere!

Campen sluttede med en forfriskende tur i svømmehallen og frokost. En begivenhedsrig weekend var slut, og en flok unger – mætte af mad og oplevelser, kunne drage hjem.
Klik her for at deltage i debatten.
Der er oprettet 1 indlæg.

[ Hjem ] [ Nyheder ] [ Resultater ] [ Forum ] [ Breddekonsulenten ] [ Klubber ]
[ Om Danmarks Brydeforbund ] [ Søgning ] [ Artikler ] [ Galleri ] [ Hvad er Brydning ] [ Links ]