20.9.2004: Skolebrydedag i Kolding

Samarbejdet med Dansk Skoleidræt er nu også etableret i Vejle Amt. Der har længe været to skolebrydedage på programmet i Amtet, og onsdag den 15. september var KIF brydning værter for 64 2. klasse-elever fra tre skoler i Kolding. De mange børn fyldte godt i klubbens lokaler og skabte en intim og intens atmosfære. Der blev kæmpet 99 kampe på to ringe, og der blev gået til den – både hos pigerne og drengene.

Inden var der blevet varmet op, snakket om fairplay, om at vinde og tabe, resten kom af sig selv, da børnene først stod over for hinanden i ringen. Dejligt at se glæden hos børnene, når de slås for sjov – når de får brugt deres kræfter. Antallet af børn gjorde det muligt at vise greb, som de så kunne afprøve. Det sørgede Koldings drengebrydere Daniel og Morten for. De gav også opvisningskamp i græsk-romersk stil til stor begejstring og benovelse. Når børnene ikke kæmpede, heppede de på kammeraterne, så lokalet rungede. Dagen afsluttedes med medaljeoverrækkelse på en rigtig medaljeskammel. Der var medalje til alle.

En kanon hyggelig dag, hvor kun ørerne led overlast. 10 frivillige var med til at gøre den hyggelig. Der var sørget for saft, kage og frugt til alle. 1000 tak for det!

Ebbe Laursen fra Skoleidræt i Vejle Amt var med hele dagen og udtrykte stor tilfredshed med arrangementet. Vil gerne gøre det til en tilbagevendende begivenhed. Vi ser frem til den 22. september i Vesthallen i Horsens, hvor 140 elever fra fire skoler har meldt sig.

Palle
breddekonsulent@compaqnet.dkKlik her for at starte en debat.

[ Hjem ] [ Nyheder ] [ Resultater ] [ Forum ] [ Breddekonsulenten ] [ Klubber ]
[ Om Danmarks Brydeforbund ] [ Søgning ] [ Artikler ] [ Galleri ] [ Hvad er Brydning ] [ Links ]