6.10.2004: Byens stærkeste SFO kåret i Kolding

KIF brydning kårede tirsdag i samarbejde med Danmarks Brydeforbund byens stærkeste SFO (skole fritids ordning). KIF hallen dannede rammen om et forrygende arrangement med indmarch til lysshow og musik afsluttende med, at det vindende hold blev kørt tilbage til deres SFO i Limousine. Det er anden gang, KIF brydning afvikler dette koncept, og interessen for at være med var så stor, at det var nødvendigt at lave venteliste.

12 SFO’er med hver ét hold bestående af otte børn i alderen 7-9 år stillede op til dyst i flere discipliner. Holdene havde lavet bannere og flere SFO’er havde deres eget heppekor med. Der blev konkurreret på balance, styrke, hurtighed og selvfølgelig brydning. Med stor iver kastede børnene sig ud i de forskellige discipliner. For nogle krævede det ekstra mod, når det gjaldt brydningen. De fleste fik kæmpet. KIF nød mange roser fra de forskellige ledere, der var med. Dejligt/sjovt at se, hvordan også de (lederne) blev grebet af stemningen.

I modsætning til vores skolebrydedage er ”byens stærkeste SFO” en holdkamp, og det skaber jo en speciel atmosfære. Det vindende hold blev Vonsild SFO – skarpt forfulgt af sidste års vinder fra Sdr. Bjert SFO. Spændingen ved præmieoverrækkelsen var stor – lige til TV. Startede med 12. pladsen og så ellers deropad. Så ved udnævnelsen af andenpladsen var der selvsagt en blanding af skuffelse og vild jubel. Vonsild SFO kunne sætte sig i Limousinen, fylde glassene med ”børne-champagne”, skåle og smile til alle fotograferne. De var stjerner for en dag!

PalleKlik her for at starte en debat.

[ Hjem ] [ Nyheder ] [ Resultater ] [ Forum ] [ Breddekonsulenten ] [ Klubber ]
[ Om Danmarks Brydeforbund ] [ Søgning ] [ Artikler ] [ Galleri ] [ Hvad er Brydning ] [ Links ]