12.7.2005: Wrestling Camp i Frederikshavn

FfI var ligsom sidste år værter for årets Wrestling Camp for brydere mellem 12-16 år. Igen i år nød vi de fantastiske rammer, klubben har. Tre brydemåtter på række samt en større madras, hvor bryderne kunne slå lejr for natten. Ikke meget mere end en spytklat væk ligger cafeteriet, hvor Tore (madmor) igen sørgede for, at bryderne fik energi til næste pas. Uvurderlig hjælp og omsorg, saft blandet efter perfekte forhold, fantastisk fiskefilet og fortryllende frikadeller.

19 brydere – hovedsagelig fra Jylland – havde i år valgt at bruge fem dage af deres ferie på en hel del brydning samt andre idrætsgrene. Desværre kun 19. Men de 19 brydere – heriblandt flere store talenter – havde efter sigende en kanon tid, hvor de fik afprøvet en hel del teknik tilpasset de nye regler. Thomas Nielsen, FfI, og Kell Christensen, AK Frem, ledte de første pas og tog grundigt fat på omvendt livtag. Senere på ugen fulgte Frank L. op på dette. Frank brugte tiden mellem to pas på en dialog/orientering om det at være elitebryder samt vejen dertil. Pointerede vigtigheden i at sætte sig mål/delmål for sin brydning, hvis man vil til tops. Spise rigtigt og accepterer de afsavn, der måtte komme.

Midt på ugen var der igen i år en udflugt til Skagen med strandbrydning. Derudover var der floorball, springgymnastik og minigolf på programmet. Fredag afsluttes med holdturnering i forskellige discipliner. Ud over brydning var dukkekrigen et hit. Fire brydedukker på midten der skulle erobres og slæbes hen til egen zone og beskyttes. De kunne tilbageerobres. Det var noget, der tændte. Der blev også tid til en film ind imellem. Så et rigt program med en god balance mellem brydning og andre ting. Fem dage hvor kammeratskab på tværs af klubberne blev styrket. Håber at se nogle flere næste år. Der bliver brugt en hel del kræfter på at få campen til at køre, og hvis opbakningen ikke bliver større, risikerer vi, at den ikke bliver gentaget. Men en stor tak til FfI, til Peter Rafn og alle andre, der gav deres besyv med.

Palle Nielsen

Klik her for at deltage i debatten.
Der er oprettet 1 indlæg.

[ Hjem ] [ Nyheder ] [ Resultater ] [ Forum ] [ Breddekonsulenten ] [ Klubber ]
[ Om Danmarks Brydeforbund ] [ Søgning ] [ Artikler ] [ Galleri ] [ Hvad er Brydning ] [ Links ]