11.10.2005: Byens Stærkeste kåret i Kolding

Mere gang i den i Kolding!

Efter lige at have hvilet ørerne og fået lidt forsyninger gjorde KIF brydning klar til om eftermiddagen for tredje gang at kåre "Byens Stærkeste SFO". Brændkjær SFO, Juniorklubben Brandrupdam, Alminde-Viuf SFO, Lyshøj SFO, Harte SFO, Børnehuset Møllegårdsvej, SDR. Bjert SFO, Bakkeskolen SFO, Parkskolen SFO havde meldt sig til. Flere havde været med før og var meget sat op på at vinde turen med limousinen hjem.

Intensiteten var uden tvivl større end om formiddagen, og der var lagt op til mere "rigtig" brydekamp. Der blev gået til den og lavet mange flotte brydegreb. Ud over brydning konkurrerede børnene på tid på en bane, der stillede krav til det motoriske; de trak hinanden på en vogn og løb på ski på måtter. Til sidst skulle der tælles sammen, og spændingen steg. Alle blev holdt på pinebænken, da resultatet blev offentliggjort med laveste placering først. Til sidst brød der en jubel løs på linje med vinderne af MGP. Lyshøj SFO havde været stærkest på dagen og kunne fortjent lade sig hylde som stjerner, sætte sig tilrette i limousinen, fylde glassene med børnechampagne og blive kørt hjem på fornemmeste vis.

En lang dag med herlige, larmende skoleunger var slut. En dag hvor mange fik kendskab til KIF brydning og selvfølgelig vores fantastiske VM indsats. Alle børnene fik selvfølgelig en folder med hjem. Inde i folderen havde KIF brydning lagt et gavekort til 14 dages gratis prøvetræning. God idé. Det er en gave at få mulighed for at bryde. Tak til alle i Kolding for en god dag, for viljen til at udbrede sporten.

Palle NielsenKlik her for at starte en debat.

[ Hjem ] [ Nyheder ] [ Resultater ] [ Forum ] [ Breddekonsulenten ] [ Klubber ]
[ Om Danmarks Brydeforbund ] [ Søgning ] [ Artikler ] [ Galleri ] [ Hvad er Brydning ] [ Links ]