27.10.2005: Kids Wrestling Camp

Kids Wrestling camp var i lighed med sidste år placeret i Åbyhøj i efterårsferien, men så sluttede ligheden også. Sidste år deltog der 55 brydere og omkring 15 trænere og ledere fra 12 klubber. 14 dage før start var der kun Herning og Thrott, som havde meldt brydere til. Noget af et antiklimaks og selvfølgelig undren fra min side. Hva' gør man så? Man tænker på at aflyse, når en landsdækkende camp ser ud til at blive et anliggende mellem to klubber. Bryderne ser jo frem til at møde jævnalderne fra flere klubber. Antalsmæssig var der over 20, så det kunne godt forsvares at gennemføre, og efter at have vendt det med Herning sagde vi til hinanden, jamen så gør vi det. Og det var godt, for de, der kom, havde nogle kanon dage, og det er gode oplevelser, man skal samle på.

Selv om det har betydning at møde dem fra de andre klubber, så er det også fedt at hygge sig med sine klubkammerater. Så ud over at Herning, Thrott og en enkelt fra Kolding (godt gået Jesper K. Hansen) lærte hinanden bedre at kende, så blev Herning-bryderne rystet bedre sammen, det samme med bryderne fra Thrott. De fik leget og brydet en masse.

Undertegnede og Lars Witt tog teten om mandagen, og Keld Christensen, Frem, stod for brydepassene om tirsdagen. Derudover blev der tid til en tur til "Spanien". Badeanstalten havde storelegedag i forbindelse med efterårsferien, så der måtte tumles i alle tre bassiner. Om aftenerne var der storskærm med DVD og snolder. Onsdag sluttede vi af med brydeturnering, så færdighederne kunne blive afprøvet. En flok trætte brydere kunne tage en oplevelse rigere hjem. Der skal lyde en tak til Herning BK og de frivillige hænder fra Thrott.

Palle


Klik her for at starte en debat.

[ Hjem ] [ Nyheder ] [ Resultater ] [ Forum ] [ Breddekonsulenten ] [ Klubber ]
[ Om Danmarks Brydeforbund ] [ Søgning ] [ Artikler ] [ Galleri ] [ Hvad er Brydning ] [ Links ]