10.11.2005: Byens stærkeste kåret i Nakskov

Nakskov Brydeklub var den 12. Oktober 2005 arrangør af turneringen Nakskov’s stærkeste SFO 2005, og det var samtidig 3. gang at Nakskov Brydeklub afholdt dette arrangement.

Der var i alt tilmeldt 8 hold med 8 børn på hvert hold fra 5 forskellige skolefritidsordninger og denne eftermiddag blev der rigtigt gået til vaflerne i Nakskov Brydeklubs træningslokale i Nakskov Idrætscenter.

Holdene mødte op Kl. 13.45 og den første disciplin som holdene skulle dyste i, var tovtrækning, som jo virkelig er en udpræget hold disciplin.

Herefter var der lagt op til en noget mere individuel præstation i stafetten, som foregik på de meget store hoppebolde og stemningen var nu steget ganske betragteligt.

Derefter var børnene klar til brydning, brydemåtten blev delt i fire felter og så fyldtes hele træningslokalet med en meget intens og stemningsfuld atmosfære, holdkampe sætter virkelig engagementet på kogepunktet.

Vinder blev SFO Luna fra Byskolens skolefritidsordning og de fik selvfølgelig overrakt guldmedaljer og kunne vende hjem til SFO’en som Byens Stærkeste SFO 2005.

Et stort tillykke til vinderne, men også en stor tak til de øvrige deltagende SFO’er som forhåbentlig kommer igen til næste år.

Gregers