23.12.2005: Julehilsen fra Formanden

Til alle Danske brydevenner

Det har været et forrygende år for dansk brydning. Vi har gennem årene arbejdet for at skabe en stærk organisation, samtidig med at vi har søgt at skabe en elite.
Det er en kunst, at få sammenhæng i helheden. Her har alle klubber, udvalg, ansatte og bestyrelse arbejdet hårdt for at dette skulle ske.
At vor fælles målsætning så gik i opfyldelse i år, var vist en stor overraskelse for os alle. Vi vidste det skulle ske, men at det allerede blev i år, havde vel de færreste turde håbe på.
En sølvmedalje ved VM til Mark O. Madsen og Andres Nyblom´s tabte bronzekamp, gav Danmark en fantastisk 11. Plads i Græsk-Romersk brydning, som den bedste vesteuropæiske nation. Ja, selv Mark O. Sølvmedalje ved militær VM var en stor præsentation, som næsten drukner i al virakken fra det store VM.

Og så var der NM for Seniorerne……, hvor vi også skrev et stykke brydehistorie. Alt imens klubberne sled hårdt ved Idé-seminaret med at få styr på fremtidens udvikling, mål og visioner, hev Håkan, Anders og Mark hele 3 nordiske mesterskaber hjem til Dansk Brydning.

Vi har alle en aktie i de flotte resultater. Uden klubbernes opbakning til vore projekter, havde det ikke været muligt at nå målene?

Team Danmark centeret i Farum er kommet godt i gang. Brydere og trænere gør deres arbejde, og med de mål, der er sat for de enkelte brydere skal vi nok se nye fremskridt. ”Andetholdet” begynder at puste de etablerede i nakken. Ja, udviklingen går virkeligt stærkt i Brydedanmark.

Men uden at vor bredde og klubber kan udvikle sig, havde vi ikke haft grund til at smile så bredt som vi gør. Udviklingsudvalget arbejder rigtig godt, og sørger for at alle er med! Vi er på vej og det er medlemmerne også til vore klubber. Denne chance må vi ikke
lade gå fra os.
Brydning er kommet for at blive!

Samtidig med arbejdspresset har bestyrelsen omorganiseret sine arbejdsbyrder. Forbundets næstformand, Morten Hansen har overtaget alle ”indenrigs” opgaver, således at undertegnede bedre kan passe de andre opgaver som er fulgt med, nu hvor alle ved hvad brydning er.

Vi går også over til licensfornyelse via vor hjemmeside. Det giver mange fordele, for os alle. Ikke mindst bliver vores sekretær frigjort til andre opgaver, samtidig med at man skal være mere konkret, når man vil tegne en ny licens. Den første gang din klub skal tegne licenser, ligger der lidt ekstra arbejde, men derefter bliver det nemt og hurtigt, og kan ske 24 timer i døgnet alle ugens 7 dage.

Lad os alle glædes over de mange positive oplevelser, vi som brydegale har oplevet i det forgangne år. Listen er lang, men jeg vil da gerne foruden brydernes flotte resultater også nævne, at Danmarks Brydeforbund var indstillet til Kulturministeriets Idrætspris, som en af 8 kandidater. Jo, vi har gjort det godt og haft en fantastisk pressedækning. Især Politikken har gjort et stort arbejde for, at fremstille brydesporten, som det den er: En verdenssport!

På vegne af Danmarks Brydeforbund vil jeg til slut gerne ønske alle en rigtig Glædelig Jul og et godt og spændende Nytår. Lad os håbe, at vi i det nye år også kan matche de nye udfordringer der kommer.

Venlig hilsen

Allan Bo JakobsenKlik her for at starte en debat.

[ Hjem ] [ Nyheder ] [ Resultater ] [ Forum ] [ Breddekonsulenten ] [ Klubber ]
[ Om Danmarks Brydeforbund ] [ Søgning ] [ Artikler ] [ Galleri ] [ Hvad er Brydning ] [ Links ]