17.1.2006: Dagens Helte ved Kolding Cup

Vores VM deltagere fra Budapest 2005 med de fornemme placeringer, Mark O. Madsen sølv og Anders Nyblom nr. 5 var i centrum ved Kolding Cup i weekenden. For første gang siden VM kunne de ses i aktion ved et dansk stævne. Et stævne der talte stærke norske, svenske, tyske og franske brydere, samt hele den danske elite. Således kunne man også se Håkan Nyblom Herning gå hele vejen i 60 kg - Brian Jørgensen Ak Frem Randers imponerede i 84kg og strøg helt til tops - Mark Kristensen Heros Frederiksværk viste god brydning og vandt kampen om 3. pladsen i 66kg.
At stævnet var stærkt besat var rygtes. Det er ikke hverdags kost at flere landsdækkende aviser møder op. Men Håkans præsatation ved OL samt Mark og Anders' flotte præstation ved VM har vækket interessen for vores fantastiske sport.
For den kommende generation er der nogen at se op til og ved Kolding Cup var det muligt at komme helt tæt på de to VM helte. JERN HENRIK havde til dagen fået fremstillet profilkort af bryderne som de unge kunne få med deres autograf på. Der blev hurtigt kø foran bordet og så blev der ellers signeret på livet løs. Kanon! Tak til Mark og Anders.
Palle Nielsen


Klik her for at starte en debat.

[ Hjem ] [ Nyheder ] [ Resultater ] [ Forum ] [ Breddekonsulenten ] [ Klubber ]
[ Om Danmarks Brydeforbund ] [ Søgning ] [ Artikler ] [ Galleri ] [ Hvad er Brydning ] [ Links ]