18.1.2006: Nanna Hyllegaard i Japan

Så gik man der og undrede sig over hvorfor Nanna ikke var i Kolding i weekenden og så modtager man denne dejlige nyhed.

Nanna Hyllegaard Pedersen hjemvendt fra vellykket træningsophold i Japan!

Brydeklubben Thors 17 årige nordiske pigemester Nanna Hyllegaard Pedersen vendte sent søndag aften hjem fra et 12 dage langt træningsophold i den japanske hovedstad Tokyo.

For det 17 årige stortalent blev det ikke alene en stor rejseoplevelse, men også brydemæssigt blev det en stor oplevelse.

Godt 70 pige og kvindebrydere fra 12 nationer var samlet ved internationale pigesamling i Tokyo, og med 2 daglige træningspas var der nok at se til for den stærke thorpige der var rejst til Japan sammen med de to svenske søstre Sofia og Johanne Mattson, som begge er europamestre, samt den svenske landsholdstræner Fariborz Bezarati.

Træningssamlingen var nemlig primært med seniorbrydere tilhørende verdenseliten, så Nanna Hyllegaard Pedersen der selv lige er blevet juniorbryder var kommet i fornemt selskab, og hun var da også sammen med sine to svenske rejsekollegaer, de yngste i det fornemme selskab.

Træningssamlingen blev ledet af de dygtige japanske trænere, så der var masser af inspiration at hente for Thorbryderen, idet Japan i dag er den førende nation inden for kvindebrydning.

For Nanna Hyllegaard Pedersen blev hendes behov for at spise ris, også mere end dækket, da der var ris til måltiderne, såvel morgen, middag som aften. Den gæve thorpige kunne dog ikke andet end at have ros til træningsopholdet, hvor såvel træningsfaciliteterne som selve opholdet havde været helt perfekt.

Den store pigetræningssamling i Japan havde da også fornemt besøg da, det internationale brydeforbund ”FILA” også besøgte træningslejren, med FILA præsident Martinetti i spidsen

Nanna Hyllegaard Pedersen havde fået finansieret sit lærerige træningsophold med støtte fra Danmarks Brydeforbund, Brydeklubben Thor og af hendes personlige sponsor, Nissan-forhandler Ole Schulz i Nykøbing Falster.

Dermed har Nanna Hyllegaard Pedersen med denne første hårde træningssamling taget hul på forberedelserne til EM for juniorer som finder sted i starten af juli 2006 i Ungarn. Foråret byder nemlig på en masse træningssamlinger og internationale turneringer.

På billedet ses: fra venstre Den olympiske mester fra 2004 og verdensmesteren fra 2005 i 55 kg Saori Yoshida, Nanna Hyllegaard Pedersen samt en af de japanske træner, i træningssalen på træningscentret i Tokyo hvor Nanna Hyllegaard Pedersen var på træningslejr.

Nanna Hyllegaard, kommende stjerne i dansk brydning, det bliver spændende at følge hendes karriere.

Palle Nielsen
Klik her for at starte en debat.

[ Hjem ] [ Nyheder ] [ Resultater ] [ Forum ] [ Breddekonsulenten ] [ Klubber ]
[ Om Danmarks Brydeforbund ] [ Søgning ] [ Artikler ] [ Galleri ] [ Hvad er Brydning ] [ Links ]