26.1.2006: Rekord tilmelding til DB

Der er til den kommende weekends begynderturnering som afholdes i AK Dan i Ballerup forhåndstilmeldt 95 brydere. Der var 62 indvejede sidste gang den 26.11.05 i Frederiksværk. Dejlig nyhed og som Lene Søberg skrev, "tænkte det var en information der ville varme dit brydehjerte". Det gjorde det og der er varmt endnu, selv ikke minus graderne kan pille ved det og hermed varme til alle brydehjerter derude. Det vi går og laver bærer frugt. Vil gerne igen på forbundets vegne fremhæve og takke for den store indsats omkring skolerne, skolebrydedagene, byens stærkeste, brydeskolerne. Der er ofte kontant afregning i form af nye medlemmer og er der ikke, jamen så har vi spredt budskabet. Vi skal være vedholdene og tro på det, for tilbagemeldingerne fra skolerne er særdeles positive.
Og så er jeg overbevist om at den elitesatsning der bar så dejlig frugt sidste år, samt deltagelsen ved OL smitter af på os alle. Armene oppe, ryggen rettet, benene selvfølgelig solidt plantet - stolthed, begejstring, anderkendelse, jamen her vil børnene da gerne være med.
Der er meldinger fra mange klubber om øget tilgang, er spændt på resultatet af medlemsregistreringen til DIF - Husk det nu inden 1. februar.
Den tilsvarene turnering vest for storebælt Jyllandsserien som også afvikles kommende weekend i Frederikshavn er uden nybegyndere og her er der forhåndstilmeldt 72 brydere, det har været konstant i denne sæson, men med den øgede tilgang tror jeg deltager antallet her vil øges til næste sæson.
Ha' en rigtig god weekend
Palle Nielsen

Klik her for at starte en debat.

[ Hjem ] [ Nyheder ] [ Resultater ] [ Forum ] [ Breddekonsulenten ] [ Klubber ]
[ Om Danmarks Brydeforbund ] [ Søgning ] [ Artikler ] [ Galleri ] [ Hvad er Brydning ] [ Links ]