17.2.2006: Deltagerrekord ved succesrig vinterbrydeskole

Brydeklubben Thor Nykøbing F var onsdag og torsdag i skolernes vinterferie, værter for en vinterbrydeskole, for børn i alderen 6-12 år. Drenge og piger der ikke dyrker sporten i forvejen havde fundet vej til brydningens verden.

Hele 31 var mødt op, og dette flotte antal er det højeste for en brydeskole i Nykøbing Falster. Det var 2. gang der blev afholdt brydeskole i vinterferien og første gang var der også mange. Tidspunket synes at være perfekt. Selvom der er en del aktiviteter for børn i vinterferien, er der mange der vil den aktive del slagsen.
BK Thor har også tidligere afholdt 7 sommerbrydeskoler og har således stor erfaring med konceptet.
De mange deltagere fik da også fuld valuta for pengene, med en masse brydning, en tur i Svømmecenter Falster hvor den selvsagt stod på vandbrydning, og det hele blev afsluttet torsdag eftermiddag med en brydeturnering, hvor godt 50 forældre og søskende var mødt op for at se hvad brydeskole-eleverne havde lært af verdens ældste idrætsgren, som jo stortrives i Nykøbing Falster.
Ja, mon ikke også vi her ser lidt Mark O. effekt. De vidste godt hvem han var:-)

Som nævnt har vinterferien igen i år vist sig at være det hel rigtige tidspunkt at lave en sådan brydeskole på, og det gentager vi selvfølgelig til næste år. BK Thors næste brydeskole-projekt bliver til sommer hel præcist den 1-3 august 2006.

Morten Hansen

Klik her for at starte en debat.

[ Hjem ] [ Nyheder ] [ Resultater ] [ Forum ] [ Breddekonsulenten ] [ Klubber ]
[ Om Danmarks Brydeforbund ] [ Søgning ] [ Artikler ] [ Galleri ] [ Hvad er Brydning ] [ Links ]