20.3.2006: International samling i Farum

Den 18.-19. marts var der fuld fart i Farum kaserne. Eliteudvalget havde samlet næsten 30 brydere til samlingen, der samtidig var den sidste store fællessamling inden det forestående EM i Moskva sidst i april.
Der var deltagere både fra Sverige og Norge, primært indhentet som sparringspartnere for EM-bryderne. En stor del af trænerestaben var også samlet, herunder trænerteamets nyeste medlem, Thor H. Pedersen. AK Heros nye træner, Szygmon Kogut viste også nogle af hans teknikker og endelig var der et glædeligt comeback til den meget populære holdleder, Niels Casparsen.

Lørdagens sene træningspas var hård kost for samtlige brydere. Landstræner Benni Ljungbäck havde Grind Match på programmet – en kamp mod samme modstander i en hel time, hvor modstanderen skal køres ”helt ned”. Set i det lys er det ganske fantastisk at stort set alle brydere smiler på holdbilledet, der er taget ca. 10 minutter efter den en time lange kamp!


EM i Moskva

Holdet til EM er udtaget. Danmark bliver ved årets EM repræsenteret af tre brydere:

55 kg Håkan Nyblom, Herning BK
66 kg Mark Kristensen, AK Heros
84 kg Niels Esbensen, BK Thor

55, 66 og 84 kg klasserne bliver alle afviklet samme dag, den 28. april. Holdet rejser dog til Moskva allerede den 25. april og rejser hjem igen den 29. april. Bryderne bliver coachet af Benni Ljungbäck og Jarek Pyzara og undertegnede fungerer som holdleder.

Erik Nyblom

Klik her for at starte en debat.

[ Hjem ] [ Nyheder ] [ Resultater ] [ Forum ] [ Breddekonsulenten ] [ Klubber ]
[ Om Danmarks Brydeforbund ] [ Søgning ] [ Artikler ] [ Galleri ] [ Hvad er Brydning ] [ Links ]