14.10.2001: Store Bryde-Legedag


Brydeklubben Viking, Frederikssund, afholdt onsdag den 29. august 2001 en bryde-legedag. Alle børn tilknyttet skole-fritids ordningen var inviterede, men da arrangementet er nyt, men forhåbentlig tilbagevendende, kunne ikke alle deltage. Men ca. 160 børn og ledere dukkede op. Børnene startede alle med lidt opvarmning, hvorefter de blev inddelt i 4 grupper, hvor de kunne opleve forskelligt. En gruppe muntrede sig i hoppeborg, en anden fik vist forskellige greb og prøvede på samme, en tredje gruppe legede reaktionsøvelser med bold, og den sidste prøvede forskellige balance-, reaktions- og hastighedsfærdigheder.

Alle steder bød på en lille forsmag på de færdigheder, som en bryder er i besiddelse af med hensyn til smidighed, styrke, balance og motorik. Der blev fra alles side gået til den med krum hals. Alle så ud til at have det sjovt, og mange med varme røde kinder spurgte om at prøve igen og igen, så det virkede som en ren succes. Det var for trænere og ledere samt brydere en stor fornøjelse at have med børnene at gøre. Vi håber at kunne gentage seancen igen til næste år - blot med endnu flere børn og flere forskellige stande med lege. Vi er i hvert tilfælde glade for at kunne vise lidt om vores sport, som vi synes er så god, at alle burde prøve. Vi håber, at børnene får glæde af vor lille gave, som vi synes, de alle fortjente, og vil gerne have lov til at sige tak til alle, som deltog i vort arrangement. Vi håber, at I alle kommer igen til næste år. Og skulle nogen have lyst at prøve før, så véd I, hvor vi holder til.

Klubben har haft en tilgang på 12-14 drenge, så den nu kan stille op i begynderturneringen med 18 drenge - begyndere og nybegyndere.

Klik her for at deltage i debatten.
Der er oprettet 45 indlæg.

[ Hjem ] [ Nyheder ] [ Resultater ] [ Forum ] [ Breddekonsulenten ] [ Klubber ]
[ Om Danmarks Brydeforbund ] [ Søgning ] [ Artikler ] [ Galleri ] [ Hvad er Brydning ] [ Links ]