7.4.2006: Stor tilslutning til pigesamling i Odense

Anne Christensen leverer fortiden fremragende resultater internationalt – det bedste i flere år.
Så selvom der ikke er så mange i dansk pigebrydning, så er der altså nogen der vil brydning, der vil være med på topplan, der yder en ekstra indsats.
Der har i et par år været samlinger for de bedste pige/kvinde brydere i Nykøbing Falster med den svenske træner Fariborz Bezarati og det har uden tvivl stor betydning og giver nu også resultater.

Det er DB’s plan at der også skal være samlinger for bredden af pigerne. Og det er kom til udtryk i weekenden 1 og 2. april, hvor bryde klubben Hercules Odense var værter.

Der meldte sig 20 piger fra 7 klubber, fantastisk opbakning!

Nanna Hyldegård Thor N var instruktør og fik assistance af Christina Ambrus Hermod H og de gjorde det rigtig godt.
Der var stor ros fra deltagerne og lederne for indsatsen.
Nanna havde forberedt og beskrevet teknikken, så pigerne kunne få det med hjem til klubberne. Noget at læne sig op ad når der skal trænes videre. Kanon!
Niveauet blandt pigerne var blandet, men gruppen passede godt sammen – god stemning og harmoni - og de øvede kunne give fra sig. Bare det at være samlet så mange – kun piger, det nød de.
Alle ydede en koncentreret indsats i det intensive program med megen teknik og kamp, der blevet gået til den og det er tydeligt at der er flere talenter på vej.
Og perfekt for dem at Nanna, havde sat tid af til at fortælle om det at være med på eliteplan, om sin tur til Japan, kosten, vægtreducering, forebyggelse af skader mm. Derudover blev der vist kampe fra VM i Budapest.
Tak til værterne fra Hercules der sørgede så godt for pigerne.
Der forventes en tilsvarende samling til efteråret.

Palle Nielsen


Klik her for at starte en debat.

[ Hjem ] [ Nyheder ] [ Resultater ] [ Forum ] [ Breddekonsulenten ] [ Klubber ]
[ Om Danmarks Brydeforbund ] [ Søgning ] [ Artikler ] [ Galleri ] [ Hvad er Brydning ] [ Links ]