12.4.2006: Åbyhøj Cup 2006

Reportage fra Åbyhøj Cup

Da BK Thrott, lørdag d. 8. april for 5. gang afholdte Åbyhøj Cup, blev stævnet igen en succes.

Selvom der ”kun” var 115 indvejede brydere, viste især de hollandske og svenske brydere høj standard. Det var således også det hollandske landshold, der kunne tage hjem med titlen som bedste ungdomsklub. Bedste pigeklub gik til Hermod Horsens, mens værterne tog godt for sig med både titlen som bedste puslinge og drengeklub. I den samlede holdkonkurrence blev det igen i år, til en sejr til værterne, der med 51 point sikkert hev sejren i land, foran FfI med 26 point.

Bedste bryder blev Johan Kindmark, fra Alebrottarna, der virkelig viste flot og ikke mindst meget seværdig brydning dagen igennem.

Der var mange spændende kampe dagen igennem, men især drengenes 42 kg, der blev vundet af Mark Kjæp, Thor, ungdommernes 63 kg, som blev vunde af svenske Johan Kindmark og pigernes 37 kg, vundet af hjemmefavoritten Anna Laursen var særdeles spændende.

Særdeles positivt var det, at hele 14 dommere var mødt frem, hvilket må siges at være et særsyn herhjemme.

Ved Åbyhøj Cup kunne omgangslisterne mm., som altid ses på storskærm og var man ikke tilstede i hallen, kan de nu ses på www.thrott.dk, sammen med et kæmpe billedgalleri. De fleste billeder kan i øvrigt købes på www.henrikjern.dk

På gensyn i til Åbyhøj Cup 2007!

Sportslig hilsen BK ThrottKlik her for at deltage i debatten.
Der er oprettet 3 indlæg.

[ Hjem ] [ Nyheder ] [ Resultater ] [ Forum ] [ Breddekonsulenten ] [ Klubber ]
[ Om Danmarks Brydeforbund ] [ Søgning ] [ Artikler ] [ Galleri ] [ Hvad er Brydning ] [ Links ]