3.11.2001: B.K. Thor dobbelte danske holdmestre

For anden gang i B.K. Thors historie blev klubben danske mestre for både drenge-
hold og junior-
hold


Brydeklubben Thor understregede lørdag sin store suverænitet i dansk ungdomsbrydning, da Nykøbing-bryderne ved de danske holdmesterskaber for drengehold og juniorhold i Randers, vandt begge mesterskaber. B.K. Thor sikrede sig ikke alene de 2 danske mesterskaber, men det var samtidig også på meget suveræn vis, at de to mesterskaber kom i hus.

B.K. Thors drengehold forbedrede den danske rekord, som B.K. Thor selv har, da Nykøbing-bryderne for 8. gang i træk blev danske holdmestre. En meget fornem rekord, der bliver svær at slå. Det 8. mesterskab i træk blev vundet i helt suveræn stil med 6-1 sejre over Herning B.K. og Frederikshavn. Roskilde blev slået 6-0, mens Randers/Horsens blev slået 5-2 i finalen. Dermed sidder Thor-bryderne stadig på tronen i dansk drengebrydning, og det har de altså gjort siden 1995 (i 1998 blev der afholdt 2 mesterskaber).

B.K. Thors nybagte danske holdmestre er:
32 kg: Anders Ekstrøm
35 kg: Torben Rasmussen
38 kg: Miki Kjeldsen
42 kg: Frederik Ekstrøm
47 kg: David Riber
53 kg: Benjamin Andersen (reserve Mikkel Fog Nielsen)
59 kg: ingen deltager

Dermed var der stor jubel hos Nykøbing-bryderne og træner Dan Hyllegaard Pedersen, der har været med fra starten i 1995.

Det er dermed 10. gang i B.K. Thors nu 91 årige historie, at klubben vinder DM for drengehold. Foruden de 8 gange siden 1995, er mesterskabet også vundet i 1973 og 1981. Hos drengene fik Horsens/Randers sølv, mens der var bronze til Herning.

Men der blev grund til endnu mere jubel i Thor-lejren, da B.K. Thors juniorhold ikke ville stå tilbage for drengeholdet.

B.K. Thors juniorhold startede med at besejre de sidste to års mestre fra Herning B.K. med 5-2 og sluttede af med at besejre Frederikshavn med hele 7-0, og dermed kunne B.K. Thor for blot anden gang i klubbens historie kalde sig danske juniormestre. Dermed blev dobbeltriumfen fra 1998 gentaget af B.K. Thors drenge og juniorbrydere.

B.K. Thors nybagte juniormestre er:
50 kg: Rune Nilsson (reserve Thor Hyllegaard Pedersen)
54 kg: Jonas Helt
58 kg: Lars Jørgensen
63 kg: Flemming Rasmussen
69 kg: Mark O. Madsen
76 kg: Jens Esbensen (reserve Niels Esbensen)
85 kg: Thomas Lund

Fælles for hele juniorholdet undtagen Jonas Helt er, at alle tidligere har været med til at vinde DM-holdtitler for drengholdet, og nu er de altså også junior-holdmestre.

Dermed er troen stadig stor i B.K. Thor på, at man i løbet af nogle år også har det bedste danske seniorhold i Danmark.

Herning B.K. fik sølv, mens Frederikshavn fik bronze hos juniorerne.

B.K. Thors nybagte dobbeltmestre bliver lørdag aften modtaget i B.K. Thors klubhus for at fejre den fornemme dobbeltitel.

Klik her for at starte en debat.

[ Hjem ] [ Nyheder ] [ Resultater ] [ Forum ] [ Breddekonsulenten ] [ Klubber ]
[ Om Danmarks Brydeforbund ] [ Søgning ] [ Artikler ] [ Galleri ] [ Hvad er Brydning ] [ Links ]