14.11.2001: Travl weekend for eliteudvalget

Eliteudvalget har virkelig gang i den i den kommende weekend!

Brutto- og talenttruppen holder samling i København. Her træner de bedste brydere fra fredag morgen til søndag middag sammen med det svenske ungdomslandshold under ledelse af Benni Ljungbäck, Niels Casparsen samt vor gæstetræner Jenö Bodi.

Jenö har været i Danmark godt 3 uger og fulgt bryderne både til samling, stævne og ude i udvalgte klubber. Søndag den 18. november vender Jenö tilbage til Ungarn, men vi håber, vi kan fortsætte det udmærkede samarbejde på en eller anden måde.

Udviklingstruppen er nu delt i to hold. Drengene holder samling i Åbyhøj, hvor de 16 tilmeldte drenge træner lørdag og søndag under ledelse af truppens træner Allan Zandberg. Samlingen er den første ud af i alt 6 planlagte samlinger.

Som noget nyt er der nu oprettet en udviklingstrup for piger. De samles til træning i Odense lørdag og søndag, hvor fristils-specialisten Karim Aziz holder "i trådene". Der er tilmeldt 7 piger til samlingen, men efter sigende skulle der være flere interesserede piger "på trapperne". Også hos pigerne er der planlagt 6 samlinger, som kommer at ligge på samme datoer som drengenes samlinger.

Der bliver i nærmeste fremtid taget kontakt til udvalgte klubber, for at høre om hvorvidt de er interesserede i at afholde en samling i deres lokaler. Mener du, at din klub bør være én af disse, er du meget velkommen til at kontakte udvalgets formand Erik Nyblom desangående.

Klik her for at starte en debat.

[ Hjem ] [ Nyheder ] [ Resultater ] [ Forum ] [ Breddekonsulenten ] [ Klubber ]
[ Om Danmarks Brydeforbund ] [ Søgning ] [ Artikler ] [ Galleri ] [ Hvad er Brydning ] [ Links ]