5.12.2001: Digtervejsskolen har Næstveds stærkeste børn!

”Den modne salat” fra Digtervejsskolens SFO vandt titlen som Næstveds stærkeste SFO i en spændende finale

Brydeklubben A.K. Rolf afholdte onsdag finalen om at blive Næstveds stærkeste SFO i klubhuset på Kildemarksvej 70 i Næstved.

11 hold dystede i sidste uge om at blive blandt de 3 hold i finalen, som fandt sted onsdag.

Finalen bestod af ”Føniks” fra Sct. Jørgens skole, ”Tudsen” fra Rønnebækskolen, samt holdet ”Den modne salat” fra Digtervejsskolen.

Efter de 3 første discipliner, stafet, ballonstafet og tovtrækning, førte ”Fønens” fra Sct. Jørgens Skole, men i den sidste disciplin viste ”Den modne salat” fra Digtervejsskolen sig meget stærk og hentede så mange point, at de nu velfortjent kan kalde sig ”Næstveds stærkeste SFO”.

Med 19 point vandt ”Den modne salat” turneringen foran ”Fønens” SFO fra Sct. Jørgens Skole med 15 point, mens SFO ”Tudsen” fra Rønnebækskolen blev nr. 3 med 10 point.

Efter turneringen var der guldmedaljer til alle 3 finalehold, mens det vindende hold modtog et flot indrammet diplom som bevis på titlen som stærkeste SFO i Næstved.

Brydeklubben A.K. Rolf har fået megen ros for arrangementet, som højst sandsynligt bliver gentaget til næste år.

Det er et projekt, som er støttet af Danmarks Brydeforbunds Breddepulje, og som Danmarks Brydeforbunds breddekonsulent Morten Hansen står for. I er velkomne til at kontakte ham, hvis I har interesse i det projekt her. I nærmeste fremtid bliver der sendt en projektbeskrivelse ud til alle klubber.

Det er foreløbigt planlagt at ”Byens stærkeste børn” næste år skal afholdes i Odense, Viborg, København, Næstved, Nykøbing Falster og Roskilde, og flere er på vej.

Har I spørgsmål til det fremsendte, så er I velkomne til at kontakte Danmarks Brydeforbunds breddekonsulent, Morten Hansen, på tlf. 43 26 21 77. I kan også maile til breddekonsulenten på breddekonsulent@compaqnet.dk.


Klik her for at starte en debat.

[ Hjem ] [ Nyheder ] [ Resultater ] [ Forum ] [ Breddekonsulenten ] [ Klubber ]
[ Om Danmarks Brydeforbund ] [ Søgning ] [ Artikler ] [ Galleri ] [ Hvad er Brydning ] [ Links ]