29.12.2001: Mark O. Madsen kåret til årets talent på Lolland Falster 2001

B.K. Thors EM-sølvvinder kåret af Lolland Falsters Folketidendes læsere som år 2001 største talent på Lolland Falster

Brydeklubben Thors stortalent Mark O. Madsen, der i sommeren 2001 vandt EM sølv for ungdomsbrydere, blev lørdag den 29. december 2001 i Lolland Falsters Folketidende kåret som det største idrætstalent på Lolland Falster i 2001.

Det er Folketidendes læsere på Lolland Falster, der har talt, og der var størst tilslutning til, at den blot 17 årige Thor-bryder skulle have Nordeas talentpris 2001, som foruden æren også indbringer Mark O. Madsen 10.000 kr.

Lørdagens Folketidende bringer en helsides artikel om et af Danmarks og B.K. Thors største brydetalenter nogensinde, hvor det unge Thor-talent også afslører, at han ønsker at komme til Tyrkiet i et år – for at nå sit store mål: OL.

Mark O. Madsen fik i alt 73 stemmer i tæt kamp med den dobbelte nordiske mester i kajak Kasper Bleibach fra Maribo Kajakklub, der fik 64 stemmer.

Det er blot anden gang, denne pris bliver uddelt, idet den afløser prisen som årets idrætsudøver på Lolland Falster, som i mange tidligere år er blevet uddelt.

Sidste år var Thor-bryderen også med i kampen om prisen som årets talent og fik en flot andenplads. Men i år gav det flotte EM sølv – og også 3 DM titler, heriblandt DM seniortitlen og en NM guld – altså en velfortjent førsteplads.

Mark O. Madsen modtager den 18. januar 2002 ved en prisuddeling i B.K. Thors klubhus hæderen og de 10.000 kr.

Klik her for at starte en debat.

[ Hjem ] [ Nyheder ] [ Resultater ] [ Forum ] [ Breddekonsulenten ] [ Klubber ]
[ Om Danmarks Brydeforbund ] [ Søgning ] [ Artikler ] [ Galleri ] [ Hvad er Brydning ] [ Links ]