13.1.2002: Brian Jørgensen til Sverige

Brian Jørgensen, Frem, Randers, rejser i dag til Spårvägen i Stockholm, hvor han skal opholde sig de næste 2 måneder.

Spårvägen er sikkert den ”største” klub i den vestlige verden i øjeblikket. Ved netop afholdte VM fik ”klubben” en 4. plads ved Jimmy Samuelsson i 69 kg og en verdensmester ved Ara Abrahamian i 76 kg. Brødrene Lidberg blev nr. 6 og 20 i henholdsvis 85 og 97 kg. Endelig blev Eddy Bengtsson nr. 7 i 130 kg. På nær Urban Holm i 63 kg kom hele VM truppen fra Stockholms-klubben!

Årsagerne hertil er naturligvis flere, men en meget tungtvejende årsag er træneren Ryszard Swierad. Hvis nogen er i tvivl, var det samme Ryszard, der stod i spidsen for det polske landshold til OL 1996 med 3 guld, 1 sølv og 1 bronze som ”meritter”. Der er ingen tvivl om, at netop Ryszard, der selv vandt både EM og VM først i 80’erne, har et udspekuleret øje for selv de mindste detaljer.

Klubben råder – udover ovennævnte landsholdsbrydere – over en stor flok gode brydere, der efter nytår vender tilbage til klubben efter en efterårssæson i den tyske bundesliga.

Rent sparringsmæssig findes der ikke et bedre sted for en mand i Brians størrelse. Træningen – både teknisk og taktisk – er garanteret på et meget højt niveau. Indstillingen til hård træning er selvsagt til stede hos bryderne i Spårvägen.

Klik her for at starte en debat.

[ Hjem ] [ Nyheder ] [ Resultater ] [ Forum ] [ Breddekonsulenten ] [ Klubber ]
[ Om Danmarks Brydeforbund ] [ Søgning ] [ Artikler ] [ Galleri ] [ Hvad er Brydning ] [ Links ]