16.1.2002: Mark O. Madsen i 74 kg ved Kolding Cup

Ved Koldings store internationale stævne i weekenden med deltagelse af brydere fra Danmark, Sverige, Norge, Tyskland og Frankrig er der tilmeldt 60 brydere i seniorklasserne.

Mark O. Madsen har valgt at gå i 74 kg, der med 14 anmeldte er den største vægtklasse. Vil hans store talent række? Blandt modstanderne er Jan W. Schou fra A.K. Dan, som er regerende mester, Lukasz Poplavski – også A.K. Dan – samt Frederik Bengtsson, Sverige, og Jørgen Hansen, Norge, der må regnes blandt favoritterne. Der er også lagt op til et brag af en kamp mellem Anders Nyblom, Herning, og Stig A. Berge, Norge i 60 kg.

Det skal også nævnes, at der er tilmeldt 29 piger, hvor det bliver spændende at se Heidi Johnsen, Kolding, og Louise Gade Jensen, Voldby, der begge er tilmeldt i 62 kg. Totalt er der mere end 200 tilmeldte deltagere.

Kolding Cup 2002 afholdes i Kolding Hallen, Ambolten. Der er indledende kampe lørdag kl. 12.30. Søndag kl. 9.00, kvart- & semifinaler. Kl. 11.00 finaler for puslinge, drenge, ungdom og piger/kvinder. Kl. 13.00 er der senior-finaler og 4 udvalgte finaler fra puslinge, drenge, ungdom og piger/kvinder.

Kolding Cup har Danmarks største kontante præmiesum. Der er til hver af alle vindere af seniorklasserne 2.500 kr.

Klik her for at starte en debat.

[ Hjem ] [ Nyheder ] [ Resultater ] [ Forum ] [ Breddekonsulenten ] [ Klubber ]
[ Om Danmarks Brydeforbund ] [ Søgning ] [ Artikler ] [ Galleri ] [ Hvad er Brydning ] [ Links ]