19.2.2002: Brydebjergskolen har Nysteds stærkeste børn

Spirens SFO fra Brydebjergskolen snuppede både 1. og 2. pladsen, da alle Nysted Kommunes Skolefritidsordninger kæmpede om at have Nysteds stærkeste SFO

Der var både høj stemning og juhu-piger og masser af spændende brydekampe, da Nysted B.K. i samarbejde med Danmarks Brydeforbund tirsdag afholdt turneringen Nysteds stærkeste SFO i klubhuset i Adelgade i Nysted.

Seks hold fra alle tre skolefritidsordninger i en af Danmarks mindste ”brydekommuner”, havde sat hinanden i stævne, og der blev kæmpet flittigt i disciplinerne stafet, tovtrækning og selvfølgelig brydning.

Det viste sig, at holdene fra SFO-spiren fra Brydebjerskolen var stærkest – og om det skyldtes, at de også havde medbragt ”juhu-piger”, skal være usagt, men det var hold 2, der var stærkest og vandt turneringen med 26 point foran skolekammeraterne på hold 1, der blev nr. 2 med 24 point. ”Chilli con Carne” fra Nysted Skoles SFO blev nr. med 23 point, mens ”de stærke” fra Nysted skoles SFO og ”de seje brydere” og ”superbryderne” begge fra Kettinge Friskoles SFO, Kernehuset, kom på pladserne fra 4-6.

Efter turneringen var der guldmedaljer og diplomer til alle 6 finalehold, mens det vindende hold modtog et flot indrammet diplom som bevis på titlen som stærkeste SFO i Nysted.

Nysted Brydeklub fik meget ros for arrangementet som var arrangeret i samarbejde med Danmarks Brydeforbund, og som højst sandsynligt bliver gentaget til næste år.

Er der spørgsmål til arrangementet, er I velkomne til at kontakte Nysted B.K.s formand Tina Larsen på tlf. 54 87 21 05 eller Danmarks Brydeforbunds breddekonsulent Morten Hansen på tlf. 43 26 21 77.

Klik her for at starte en debat.

[ Hjem ] [ Nyheder ] [ Resultater ] [ Forum ] [ Breddekonsulenten ] [ Klubber ]
[ Om Danmarks Brydeforbund ] [ Søgning ] [ Artikler ] [ Galleri ] [ Hvad er Brydning ] [ Links ]