10.3.2002: Stor dansk talentmasse ved Lille Bjørne Cup

Der var masser af kommende stortalenter samlet, da Brydeklubben Thor lørdag var værter for den 3. udgave af Lille Bjørne Cup, som foruden at have 110 deltagere fra hele landet også har prædikatet som Danmarks største begynderturnering.

Turneringen gav et flot og godt indtryk af, at der er masser af gode og dygtige talenter på vej i det danske, og turneringen havde mange flotte kampe.

Ved den store begynderturnering i Nykøbing Falster blev værterne mest vindende sammen med Herning B.K., når det gælder førstepladser. Dog kunne falstringerne tage æren som mest vindende med hele 12 medaljer, selv om også mange af de øvrige klubber tog godt for sig af medaljerne, og her kan især nævnes A.K. Frem, Randers, Herning B.K., A.K. Heros, Viking Frederikssund, og Alsia Sønderborg.

Stævnet gav også bekendtskab til Kerteminde Efterskole, der har haft brydning på programmet i 3 måneder, og efterskolen deltog med 4 brydere fra skolen, og det gav i alt 3 medaljer.

Stævnets bedste brydere blev også kåret, og her blev det meget velfortjent hæder til Sander Wind, A.K. Dan i nybegynderrækken, og Danny Esbjerg, Alsia, Sønderborg, i begynderrækken.

Til trods for at Brydeklubben Thor måtte konstatere, at stævnet varede godt 1½ time for meget, så har Nykøbing-bryderne stadig skabt det helt rigtige stævnekoncept for begynderbrydere.

Klik her for at starte en debat.

[ Hjem ] [ Nyheder ] [ Resultater ] [ Forum ] [ Breddekonsulenten ] [ Klubber ]
[ Om Danmarks Brydeforbund ] [ Søgning ] [ Artikler ] [ Galleri ] [ Hvad er Brydning ] [ Links ]