18.4.2002: Nordiske mesterskaber 2002

Danmark har i år fået tildelt hele to nordiske mesterskaber.

Det første, der skal afvikles herhjemme, er mesterskabet for senior, der afvikles i Herning Sportcenter, den 11. maj 2002.

Forbundet har udtaget følgende trup:

55 kg: Anders Nyblom
60 kg: Håkan Nyblom, Lars Jørgensen, Bent Norman
66 kg: Mads Juhl, Thomas Michelsen, Mark Kristensen
74 kg: Mark O. Madsen, Lukasz Poplawski, Brian Jørgensen, Jan W. Schou
84 kg: Karsten Jensen, Henrik Buchholtz
120 kg: Hassan Torabi

Trænere: Benni Ljungbäck, Niels Casparsen og John Ottesen
Dommere: Poul Bengtsson og Jørn Krogsgaard

Indledende kampe bliver udkæmpet lørdag morgen med start kl. 9.30, og finalerne afvikles lørdag eftermiddag med start kl. 16.00. Arrangøren har lovet et spændende finalestævne – i bedste boksestil.

Der er endnu ikke indløbet holdopstillinger fra de øvrige lande, men både Norge, Sverige og Estland stiller med fuldt hold (15 brydere), og Finland har tilmeldt 12 brydere. Endelig stiller Letland og Litauen med et par brydere hver.

For mange af os vil dette være en udmærket chance for at se brydning på topplan, da mange af bryderne fra de respektive landshold netop har deltaget ved årets EM og må formodes at være i god form.

Der vil være mulighed for at følge med via hjemmesiden, hvor nyheder og specielt resultaterne vil blive opdateret ”stort set” online. Vi afventer dog tilmeldingerne fra de øvrige nordiske forbund.

Senere i år – nemlig den 15. juni – afholdes NM Junior i Randers med AK Frem som arrangør. Hertil skal landene sende tilsagn den 15. april og sende ”holdopstillinger” den 15. maj. Disse mesterskaber vender vi tilbage til efter DM, hvor de danske hold til både NM Ungdom og NM Junior udtages.

Klik her for at starte en debat.

[ Hjem ] [ Nyheder ] [ Resultater ] [ Forum ] [ Breddekonsulenten ] [ Klubber ]
[ Om Danmarks Brydeforbund ] [ Søgning ] [ Artikler ] [ Galleri ] [ Hvad er Brydning ] [ Links ]