18.5.2002: Ungdoms”bryde”ledertræf

35 unge klar til ungdoms”bryde”ledertræf 2002 på Bornholm.

På torsdag den 23. maj 2002 drager godt 35 unge brydeledere og trænere i alderen fra 15-25 år, fra 18 klubber afsted på ungdoms”bryde”ledertræf i dagene fra den 23. til 26. maj 2002.

Det er Danmarks Brydeforbunds breddeudvalg og breddekonsulent, der står for arrangementet. Træffet er støttet af såvel Danmarks Brydeforbund samt Danmarks Idræts Forbund.

Træffet kommer til at foregå på Bornholm, og deltagerne skal i fire dage opholde sig på Storløkke feriepark i Allinge.

Der er masser af spændende ting på programmet for deltagerne, og blandt foredragsholderne på træffet er den kendte idrætspsykolog Jens Hansen, ligesom der også kommer en ungleder fra DIF’s ungdomsnetværk, Ulrik Nørregaard.

Frank L. Jensen fra Danmarks Brydeforbund uddannelsesudvalg, er også blandt foredragsholderne, og repræsentanter fra Danmarks Brydeforbunds bestyrelse skal i den ”varme stol” lørdag aften og have en debataften med de unge deltagere.

Fredag eftermiddag skal bruges på en opgaveløsning, som endnu ikke kan røbes. Der vil her på hjemmesiden hver dag kunne læses dagbog fra ungdombrydeledertræffet, hvor en af deltagerne vil skrive om træffet.

Klik her for at starte en debat.

[ Hjem ] [ Nyheder ] [ Resultater ] [ Forum ] [ Breddekonsulenten ] [ Klubber ]
[ Om Danmarks Brydeforbund ] [ Søgning ] [ Artikler ] [ Galleri ] [ Hvad er Brydning ] [ Links ]