25.5.2002: Flot brydeopvisning på Bornholm

Godt 200 tilskuere så fredag på Rønne Torv – en flot opvisning af deltagerne på ungdomsbrydeledertræffet på Bornholm.

Opvisningen var arrangeret af deltagerne på træffet, og arrangementet forløb meget flot. De unge havde været ude og lavet reklame på skolerne i Rønne og havde fået fat i 4 gamle brydere fra Bornholm, som også overværede opvisningen. Her beretter Klaus Brudsø om dagens begivenheder.

I dag har vi lagt sidste hånd på forberedelserne til brydeopvisningen og udført den med stor succes.

Det foregik således, at vi blev delt op i en række hold – hver med sine specifikke opgaver. Ét hold stod for uddelingen af løbesedler (mit hold), et andet hold stod for at planlægge selve opvisningen osv. Opvisningen blev meget vellykket, og både folk fra den lokale radio, fjernsynet og dagbladet dukkede op. Det virkede, som om stemningen var god, og at vores budskab nåede frem, nemlig at brydning er en dejlig sport, at den er på vej frem igen, og at vi søger nye friske brydere. Også på Bornholm.

Senere på aftenen holdt idræts-psykolog Jens Hansen foredrag for os, hvilket var både spændende, spektakulært, humoristisk og lærerigt. Alt i alt en rigtig spændende dag.

Indtil nu er jeg ikke det mindste skuffet over programmet på kurset, snarere tværtimod, og jeg ser frem til endnu et par gode dage i selskab med mine nye venner. Jeg håber desuden, at de vil gentage (den foreløbige) succes en gang i fremtiden.

Klaus Achton Brudsø på 15 år, AK Dan

Klik her for at starte en debat.

[ Hjem ] [ Nyheder ] [ Resultater ] [ Forum ] [ Breddekonsulenten ] [ Klubber ]
[ Om Danmarks Brydeforbund ] [ Søgning ] [ Artikler ] [ Galleri ] [ Hvad er Brydning ] [ Links ]