8.6.2002: BK Thrott, Åbyhøj, årets ungdomsklub

BK Thrott, Åbyhøj, blev lørdag eftermiddag kåret til årets ungdomsklub på sommerseminaret, der blev afholdt i Kolding i forbindelse med Danmarks Brydeforbunds repræsentantskabsmøde søndag.

Den nyindstiftede pris, der foruden en statuette også indbragte Åbyhøj-klubben en check på 2.500 kr. til et klubtiltag eller lignende, blev overrakt af breddeudvalgsformanden Ole Pedersen til klubbens formand Linda Nielsen.

BK Thrott modtog prisen for den enorme tilgang, klubben har fået inden for de seneste 1-2 år samt de mange tiltag uden for madrassen.

Klubben har endvidere sat sig det mål at blive Danmarks bedste brydeklub på sin helt egne unikke måde. BK Thrott blev også belønnet for det høje aktivitetsniveau for sine medlemmer samt for sine evne til at have mange trænere og ledere. Klubben skal i år være arrangør for to brydeskoler, og er netop gået i gang med projektet ”et godt idrætsmiljø for børn”

Sommerseminaret bød endvidere på oplæg fra Danmarks Brydeforbunds uddannelsesudvalgsformand Bjarne Thomsen og breddekonsulent Morten Hansen, der orienterede om, hvor langt Danmarks Brydeforbund er nået med breddearbejdet.

Lørdag eftermiddag var der café-drøftelser, hvor emnerne var ”et godt idrætsmiljø for børn”, kvalitetsløft af de danske mesterskaber, hvordan skal vi bruge de unge, og her var Danmarks Brydeforbunds ungdomsnetværk til stede, og så var den nybagte årets ungdomsklub, BK Thrott, caféstyrer på den sidste café, hvor emnet var, hvordan en klub bliver en succes.

Søndag fortsættes der i Kolding med Danmarks Brydeforbunds repræsentantskabsmøde.

Klik her for at starte en debat.

[ Hjem ] [ Nyheder ] [ Resultater ] [ Forum ] [ Breddekonsulenten ] [ Klubber ]
[ Om Danmarks Brydeforbund ] [ Søgning ] [ Artikler ] [ Galleri ] [ Hvad er Brydning ] [ Links ]