9.6.2002: Brian bedst i Finland!

Dagen efter det nordiske ungdomsmesterskab deltog en stor del af det danske ungdoms- og juniorlandshold ved Veikko Rantanen turneringen i Heinola, Finland.

Det blev til 3 guld i ungdomsrækkerne, hvor Frederik Ekstrøm igen var helt suveræn i sin vægtklasse (42 kg – op til 15 år).

Danmarks to 50 kg brydere gik til stævnet i hver sin kategori. Benjamin Andersen (50 kg – op til 15 år) fortsætter med at imponere og vandt guld i vægtklassen.

Rune Nilsson stillede op i 50 kg klassen (op til 17 år) og var endnu en gang sikkerheden selv og vandt ligesom Frederik sit andet guld i weekenden.

Det blev også til en tredjeplads i ungdomsrækkerne ved Thor H. Pedersen. I 46 kg klassen sikrede han sig sin anden medalje denne weekend.

De bedste juniorbrydere var taget til Finland for at deltage i stævnet og derefter en fælles træningssamling med værterne.

Ifølge trænerne viste juniorerne god form, men det blev dog kun til én medalje.

Brian Jørgensen viste megen god brydning ved at vinde 76 kg klassen efter 3 sejre på teknisk fald i de indledende kampe og derefter i semifinalen at vinde over svenskeren Jim Pettersson, der havde slået både Mark O. Madsen og Lukasz Poplawski ud af turneringen. I finalen blev det til en 3-2 sejr over finnen Juha Salminen.

Brian blev i øvrigt fortjent udnævnt til stævnets bedste juniorbryder.

Juniorbryderne foretager nu de sidste forberedelser op til de nordiske juniormesterskaber, der afvikles i Randers lørdag den 15. juni.

Truppen til EM for ungdom udtages senere i denne uge, og truppen til EM for juniorer udtages efter næste weekends mesterskab.

Klik her for at starte en debat.

[ Hjem ] [ Nyheder ] [ Resultater ] [ Forum ] [ Breddekonsulenten ] [ Klubber ]
[ Om Danmarks Brydeforbund ] [ Søgning ] [ Artikler ] [ Galleri ] [ Hvad er Brydning ] [ Links ]