14.6.2002: Fornem hæder til BK Thor

Der var masser af fornem hæder til Brydeklubben Thor, da Nykøbing F. sportssammenslutning torsdag aften uddelte den traditionsrige æreskæde på Nykøbing Falster Rådhus.

Æreskæden, som er den fornemmeste hæder, en idrætsudøver kan få i Nykøbing F. kommune, gik i år til blot 17 årige Mark O. Madsen, og det var Nykøbing F’s borgmester Poul Henrik Pedersen, der overrakte denne pris til det store brydetalent.

Mark O. Madsen er den yngste idrætsudøver, der modtager denne pris, som nu har været uddelt i over 40 år. Brydeklubben Thor har tidligere modtaget denne pris, og det har været i skikkelse af Bernhard Esbensen helt tilbage i 1963, men også Ole Jakobsen og Hassan Torabi har modtaget denne fornemme pris.

Mark O. Madsen har dermed – foruden at have modtage talentprisen for de bedste idrætsudøvere på Lolland Falster i 2001 – nu også modtaget prisen for den bedste idrætspræstation i Nykøbing F.

Foruden Mark O’s pris, var der yderligere to priser til BK Thor, da Knud-Erik Johansen, modtog Nykøbing F’s sportssammenslutnings lederpris. Efter godt 50 års lederarbejde slutter Knud-Erik Johansen nu af, og er netop stoppet i Danmarks Brydeforbund som næstformand.

Men meget velfortjent blev han kåret til årets leder i Nykøbing F. som tak for mange års tro tjeneste i såvel Brydeklubben Thor som for brydesporten i Danmark.

BK Thors stærke pigebryder, Nanna Hyllegaard Pedersen, modtog ungdomspokalen for piger – meget velfortjent for sine store bedrifter som pigebryder. Danmarks stærkeste pige, som hun fornemt blev kaldt af Nykøbing F’s borgmester, blev rost for sin store vilje og kunnen samt sin måde at være på – på og uden for brydemadrassen.

Klik her for at starte en debat.

[ Hjem ] [ Nyheder ] [ Resultater ] [ Forum ] [ Breddekonsulenten ] [ Klubber ]
[ Om Danmarks Brydeforbund ] [ Søgning ] [ Artikler ] [ Galleri ] [ Hvad er Brydning ] [ Links ]