20.6.2002: Kongelig hæder til Nyblom

Håkan Nyblom var onsdag blandt den snes unge talenter inden for forskellige genrer, der var blevet kaldt til hoffet for at modtage et legat fra ”Kronprins Frederiks Fond”. En stor del af de tyve legatmodtagere var fra idrættens verden, og Håkan modtog 20.000 kr. til at bruge på udenlandske træningssamlinger.

Men hæderen og oplevelsen ved at komme på Amalienborg var nok alligevel mere værd end pengene. Efter selve legatoverrækkelsen gik kronprinsen rundt og talte med hver enkelt, og Håkan var meget imponeret over, at Frederik kunne tage en samtale med hver legatmodtager – og helt uden manuskript kunne samtale om hver enkelts bedrifter.

Det eneste negative ved begivenheden var, at Håkan til lejligheden havde taget hul på legatet og anskaffet sig et par pæne lædersko. Håkans fødder havde aldrig tidligere været låst inde i sådanne tingester, der klemte utroligt under hele seancen, som foregik stående. – Så her er et par helt nye sko, der har betrådt de kongelige gemakker – billigt til salg. Håkan følte sig undertiden som Jeppe i baronens seng, men havde ikke nødigt at knibe sig i armen, for det klarede skoene.

Men som Håkan sagde: ”Jeg havde heldigvis et par sportsko med i tasken!”. Dem skiftede han straks til, da han var kommet ud fra Amalienborg og kunne være den almindelige Håkan igen.

Hjertelig tillykke Håkan!!


Klik her for at starte en debat.

[ Hjem ] [ Nyheder ] [ Resultater ] [ Forum ] [ Breddekonsulenten ] [ Klubber ]
[ Om Danmarks Brydeforbund ] [ Søgning ] [ Artikler ] [ Galleri ] [ Hvad er Brydning ] [ Links ]