27.6.2002: Junior EM – dag 1

Så er JEM i gang i Subotica, Jugoslavien!

Mark O. Madsen, der deltager i 69 kg klassen, vejede ind i går onsdag og fik ”følgeskab” af Peter Bacsi fra Ungarn og Lukas Volnik fra Slovakiet. Mark er ”tredjemand” i puljen og var oversidder i første omgang.

Kampen mellem Bacsi og Volnik endte med en teknisk faldsejr til den førstnævnte – med pointene 12-0 efter 2.54 minutter.

I vægtklassen er der indvejet 23 brydere, hvilket betyder 7 puljer, hvoraf vinderen i pulje 7 går direkte til semifinale, og resterende puljevindere skal ud i kvartfinale.

Inden anden omgang gik i gang, var der indvejning for Danmarks to øvrige deltagere, Mark Kristensen og Brian Jørgensen.

Mark Kristensen stiller op i 63 kg klassen, og det eneste, vi har hørt indtil videre, er, at Mark skal møde brydere fra Hviderusland og Slovenien i puljekampene i den 25 mand store vægtklasse.

Brian Jørgensen stiller op i 76 kg klassen, hvor der er 27 indvejede brydere. Her er Brian placeret i pulje to sammen med brydere fra Litauen og Frankrig.

I eftermiddagspasset skulle Mark så møde den ungarske bryder. Kampen er meget lige helt i starten, indtil Mark scorer det første point på en mare. Herefter dominerer Mark mere og mere og får modstanderen dømt ned i parterre flere gange – dog uden at score point.
I anden periode fik Bacsi mulighed for at score point på Mark i parterre, og Mark måtte ”slippe” et point på en oprulning.

Igen var det Mark, der tog initiativet og scorede endnu et point – denne gang på et armtræk. Til sidst kunne Bacsi ikke følge med i Marks tempo, og Mark sikrede sejren med et dyk, der gav endnu et point til slutresultatet 3-1.

I morgen formiddag skal både Mark O. og Brian i kamp. Mark Kristensen er oversidder i første runde.

Af øvrige resultater kan nævnes, at Stig André Berge, Norge, tabte sin første kamp med 3-5 til Reinhold Kratz fra Tyskland i 58 kg klassen. Finnen Jesse Kekki tabte ligeledes sin første kamp i 69 kg klassen, hvor han mødte en bryder fra Ukraine. Den nordiske juniormester i 85 kg klassen, Tarvi Thomberg fra Estland, vandt sin første kamp mod en bryder fra Ukraine. Formiddagens hurtigste kamp stod mellem finnen Laulainen og Roman Amoyan fra Armenien. Finnen tabte på teknisk fald efter blot 1.01!

Flere nyheder fredag eftermiddag.

Direkte link: http://www.echwjyu2002.co.yu/

Klik her for at starte en debat.

[ Hjem ] [ Nyheder ] [ Resultater ] [ Forum ] [ Breddekonsulenten ] [ Klubber ]
[ Om Danmarks Brydeforbund ] [ Søgning ] [ Artikler ] [ Galleri ] [ Hvad er Brydning ] [ Links ]