2.7.2002: Så er brydeskolerne for brydere også i gang!

I sidste uge startede tilgangsprojektet ”Brydeskolen 2002”, som er for børn, der ikke dyrker brydning. Tirsdag var det så ”Danmarks Brydeskole”, som er brydeskoler for brydere, der gik i gang. Det skete i Frederiksværk, da bryderne fra nordsjællandsområdet – fra klubberne, BK Viking/Frederikssund, AIR/Roskilde, HAK/Helsingør samt AK Heros/Frederiksværk tirsdag gik i gang med en tre dage lang brydeskole med overnatninger, og som har deltagelse af godt 25 brydere.

Det er den første af i alt seks brydeskoler for brydere, som løber af stablen i såvel sommer- som efterårsferien.

Onsdag starter endnu en brydeskole for brydere op, og det er i Nykøbing Falster, hvor klubberne i Storstrøms amt går i gang.

Sidst i juli er det i Ballerup, det går løs for bryderne i Storkøbenhavn, og københavnsområdet, mens de jyske og fynske brydeklubber holder deres brydeskoler for brydere i efterårsferien i Randers, Åbyhøj og Odense.

På disse brydeskoler kommer der også gæstetrænere, og det er for de første to brydeskolers vedkommende de to nordiske juniormestre Lukasz Poplawski og Mark O. Madsen, der skal vise deres kunnen til de unge brydeskoleelever.

Klik her for at starte en debat.

[ Hjem ] [ Nyheder ] [ Resultater ] [ Forum ] [ Breddekonsulenten ] [ Klubber ]
[ Om Danmarks Brydeforbund ] [ Søgning ] [ Artikler ] [ Galleri ] [ Hvad er Brydning ] [ Links ]