22.8.2002: Peak climbing i Rocky Mountains

Den danske “delegation” I USA er nu kommet sig over tidsforskellen og træner for fuld damp sammen med det amerikanske hold, der bor og træner i Colorado Springs. I går var der peak climbing på programmet, hvor bryderne skulle forcere ét af de meget stejle bjerge i Rocky Mountains.

Som sig bør var der indbygget et konkurrencemoment i træningen, der gik ud på at komme så højt op som muligt på 30 minutter. Danskerne klarede sig meget godt med Mark O. Madsen som bedste dansker på en andenplads tæt fulgt af Anders Nyblom som nr. 3 og Håkan Nyblom som nr. 4. Landstræner Benni Ljungbäck tilføjer: Det er ikke til at beskrive, hvor stejlt, iltfattigt og hårdt det var. Håkan Nyblom, der ikke er kendt for at klage, mente, det var det hårdeste, han nogensinde har prøvet!

Ellers er det hele lutter positive tilbagemeldinger. Faciliteterne er i top ligesom maden. Amerikanerne er dygtige og gode at træne med. Den sidste uge af opholdet ”skrues bissen på”, hvor alle VM-aspiranter er til stede. Mere om det senere.

Klik her for at starte en debat.

[ Hjem ] [ Nyheder ] [ Resultater ] [ Forum ] [ Breddekonsulenten ] [ Klubber ]
[ Om Danmarks Brydeforbund ] [ Søgning ] [ Artikler ] [ Galleri ] [ Hvad er Brydning ] [ Links ]