21.7.2001: Resultat fra sidstedagen af Euro Tournament i Østrig

Der blev ikke megen brydning for det danske hold på sidstedagen af dette stævne. Det var ikke på grund af tabte kampe, men på grund af lav deltagelse.

I nyhederne fra førstedagen blev der skrevet, at der i 54 kg klassen var 5 deltagere og dermed 4 kampe til vor deltager, Anders Nyblom. Der var desværre opstået en lille misforståelse mellem skribenten og landstræneren, hvilket vi selvfølgelig retter her. Der var blot 4 deltagere, hvilket betyder, at da Anders vandt dagens kamp mod David Posch fra Østrig med 10-0, var dette nok til en førsteplads. Ifølge landstræneren var dette en god turnering for Anders, der havde godt af nogle gode sejre efter et lidt trægt forår.

Håkan Nyblom (58 kg) blev skadet i sin første kamp på fredag og valgte herefter at udgå.

Lukasz Poplawski (69 kg) var den bryder, der fik mest brydning ud af turen. Her var der 5 brydere i vægtklassen, og efter 2 sejre i går mødte Lukasz en bryder fra Østrig i dagens første kamp. Lukasz var helt suveræn og vandt kampen 10-0. Det viste sig, at den sidste kamp i puljen blev en ren finalekamp, da begge brydere var ubesejrede indtil videre. I ”finalen” skulle Lukasz op mod Lukas Volnik fra Slovakiet. Det var en meget lige kamp, hvor bryderne skulle ud i forlænget kamptid, efter stillingen 4-4 ved fuld tid. Lukasz var den dominerende i overtiden og fik 4 points ud af et løft fra parterre og vandt dermed kampen 8-4 og dermed endnu en førsteplads til Danmark.

Den tredje guldmedalje havde Brian Jørgensen (76 kg) sørget for allerede om fredagen, da han vandt over begge sine modstandere.

Landstræneren var tilfreds med brydernes indsats, selv om nogle af modstanderne var ”lidt tynde”. Stævnet var godt for moralen, men det bliver alligevel ikke dette stævne, forbundet bruger som sidste ”finpudsning” inden mesterskaberne næste år.

Bryderne er hjemme igen søndag aften. Onsdag fortsætter forberedelserne med træningssamling i Århus resten af ugen. Den sidste uge inden afrejsen til Usbekistan bliver der let træning samt kontrol af vægten.

Klik her for at starte en debat.

[ Hjem ] [ Nyheder ] [ Resultater ] [ Forum ] [ Breddekonsulenten ] [ Klubber ]
[ Om Danmarks Brydeforbund ] [ Søgning ] [ Artikler ] [ Galleri ] [ Hvad er Brydning ] [ Links ]