22.12.2002: Kære venner!

Det er altid spændende at stå i spidsen for en organisation, især når den som vores hele tiden udvikler sig og arbejder mod nye mål. Vort hovedmål vil altid være at kvalificere os til de Olympiske Lege. Det har vi ikke været i stand til siden 1980, men nu er troen, på at det skal lykkes igen, tilbage. Håkan Nyblom og Mark O. Madsen er begge blevet supertalenter, og deres muligheder for at kvalificere sig er rimelige. Kravene, som er forhandlet på plads, opnåelige mål. Med Erik Nyblom og Benni Ljungbäck som indpiskere er vi på vej til Athen.

På breddefronten er vi også begyndt at kunne aflæse resultaterne af Breddeudvalget og Morten Hansens arbejde. Det er et slidsomt job, men vi kan glæde os over, at mange af de bolde, Morten har kastet op, også er blevet grebet ude hos jer i klubberne. Vi har aldrig haft så mange forskellige tilbud om oplevelser med brydesporten, som der gives i dag. Interessen for at være aktiv deltager er blevet meget mere synlig.

Selvfølgelig er der masser af tiltag, vi kan og skal gøre bedre, men det er opgaver, som jeg tror, der er mange klubber, der vil være med til at løse. De klubber, der vil have mange medlemmer, har det.

Jeg vil benytte denne lejlighed til at ønske jer alle en rigtig glædelig jul og et godt nytår. Det har været et rigtig godt år for dansk brydning. I har alle gjort en god indsats for vor sunde og fantastiske sport.

Årets største begivenhed for os kommer først den 28. december, når DR1 sender årets store sportskavalkade. Denne dag findes vinderen af årets Ragnhild pris. Prisen går til en person, der har gjort sig særlig bemærket med talentudviklingsarbejde for sit forbund. Det er Team Danmarks konsulenter, der har nomineret de 3 kandidater, og jeg vil gerne afsløre her, at en brydekapacitet er blandt de nominerede. Så venner! Få tændt for skærmen, og se brydesporten få den fortjente ros for sit arbejde. Selv om vi ikke vinder, er det det største skulderklap for vor sport, vi nogensinde har fået.

God jul og godt nytår! Vi ses i det nye til kamp mod nye mål!
Allan Bo Jakobsen

Klik her for at starte en debat.

[ Hjem ] [ Nyheder ] [ Resultater ] [ Forum ] [ Breddekonsulenten ] [ Klubber ]
[ Om Danmarks Brydeforbund ] [ Søgning ] [ Artikler ] [ Galleri ] [ Hvad er Brydning ] [ Links ]