11.1.2003: Begge danskere videre!

Der er kun godt nyt fra det finske FILA stævne Herman Kare, idet både Håkan Nyblom og Mark O. Madsen har avanceret til kvartfinalerne.

Håkan mødte finske Kristian Maijala i sin første kamp. Der blev ikke til nogen rigtig kamp, da Håkan vandt på fald efter blot 21 sekunder! Det blev dog til en meget hårdere kamp i anden omgang. Oleksandr Serzhanyuk fra Ukraine var ikke nem at score point på, men efter en tæt kamp var det Håkan, der var bedre med pointene 3-2. I kvartfinalen møder han en ”gammel” kending i Hugo Passos fra Portugal. De har mødtes 2 gange tidligere til internationale stævner, og begge gange er portugiseren gået fra madrassen med en kneben pointsejr.

Mark O. Madsen var helt overbevisende i de indledende kampe. Atte Kallijärvi fra Finland fik en afklapsning på 10-0, hvor Mark satte punktum med et omvendt livtag til 6 point! Meget bedre gik det ikke for finske Jonne Jokela i den anden kamp. Halvvejs ind i anden periode havde Mark ”samlet” point nok til en teknisk faldsejr (13-1). I kvartfinalen møder Mark endnu en finne, Ilkka Rajamäki der også vandt sine puljekampe i overbevisende stil. Hvis kvartfinalen går Marks vej, ser det ud til, at han ”ryger ind” i Andriv Mitsev fra Ukraine, der eliminerede finske Juha Lappalainen i puljekampene.

Klik her for at starte en debat.

[ Hjem ] [ Nyheder ] [ Resultater ] [ Forum ] [ Breddekonsulenten ] [ Klubber ]
[ Om Danmarks Brydeforbund ] [ Søgning ] [ Artikler ] [ Galleri ] [ Hvad er Brydning ] [ Links ]