27.1.2003: Stort mandefald i Klippan

Grundet skader og sygdom blev den danske trup halveret inden indvejning til årets Cup Klippan, der havde godt 60 brydere til start.

Bedst gik det i 60 kg klassen, hvor Anders og Håkan Nyblom mødtes i finalen. Der var 8 indvejede brydere i vægtklassen, så begge brydere fik sved på panden inden det indbyrdes opgør. I finalen var Håkan den bedre og vandt over Anders med pointene 5-0, og Håkan var tilfreds med, hvordan førstepladsen kom i hus: Sidste weekend i Kolding var jeg meget stiv i kroppen efter træningslejren i Finland og kunne ikke få det hele til at køre. I dag var der en meget bedre timing i tingene, og det gik meget fint frem til finalen, hvor jeg også følte, jeg havde styr på tingene, sagde en tilfreds Håkan.

I 66 kg klassen var Mark Kristensen lige pludselig ene dansker om at forsvare de danske farver. Det blev til to tætte kampe, der desværre begge endte med 1-point nederlag.

Brian Jørgensen stillede op i 84 kg klassen, hvor det blev til to overbevisende sejre i puljekampene, men desværre var ribbensskaden fra sidste weekend endnu ikke helt ovre og hæmmede derfor Brian i hans brydning. Specielt i parterre-brydningen gjorde det meget ondt, og Brian kunne ikke forhindre svenskeren Johan Reinholdsson fra Arboga i at vinde semifinalekampen. Brian trak sig senere fra bronzekampen og endte dermed på en fjerdeplads.

Med 4 brydere til start var det et tilfredsstillende resultat. Nu får bryderne en fri-weekend, inden de igen skal i kamp – først i Nykøbing og derefter i Kristiansund i Norge.

Klik her for at starte en debat.

[ Hjem ] [ Nyheder ] [ Resultater ] [ Forum ] [ Breddekonsulenten ] [ Klubber ]
[ Om Danmarks Brydeforbund ] [ Søgning ] [ Artikler ] [ Galleri ] [ Hvad er Brydning ] [ Links ]