5.2.2003: Thor Masters stærkt besat

Når Thor Masters på lørdag den 8. februar bliver afholdt for første gang – i Lindeskovhallen i Nykøbing Falster med BK Thor som arrangør, så bliver det ligesom ved Kolding Cup for godt 14 dage siden et meget stærkt besat seniorstævne.

Godt 71 brydere fra 15 klubber fra Danmark, Sverige, Tyskland og Polen er tilmeldt stævnet, der har en samlet præmiesum på 28.000 kr.

Den stærke polske klub Legia Warsawa, der stillede op ved Kolding Cup, er tilmeldt med 9 brydere – heriblandt OL-sølvvinderen Jacek Fafinski i 96 kg. Der er desuden tilmeldt et stærkt regionalhold fra de to tyske klubber Luckenwalder og Frankfurt Oder, ligesom PSV Rostock og Stralsund fra det tyske også deltager.

Til trods for, at der er skånske mesterskaber for seniorer, bliver der alligevel svensk deltagelse – heriblandt stærke Lidköping, men også Örgryte kommer til Nykøbing F.

De bedste danske brydere stiller også til start, så der er masser af brydning i topklasse i Nykøbing Falster på lørdag.

Der er stævnestart kl. 9 med indledende kampe, og kl. 14 er der kvart- og semifinaler. Kl. 16 er der kampe om 3.-pladserne, og kl. 17 er der finaleshow med finalekampe, høj musik og dansepiger.

Der er 3000 kr. i præmiesum til hver vægtklasse, og bedste bryder får 1.000 kr. samt vandrepokalen ”the little clinch”, og bedste klub får 3.000 kr. og vandrepokalen ”the clinch”.

Har du ikke mulighed for at følge Thor Masters ”live”, kan du følge turneringen on-line på
bkthor.dk, hvor du finder Thor Masters hjemmesiden, og her vil resultaterne blive opdateret hele tiden.

Klik her for at starte en debat.

[ Hjem ] [ Nyheder ] [ Resultater ] [ Forum ] [ Breddekonsulenten ] [ Klubber ]
[ Om Danmarks Brydeforbund ] [ Søgning ] [ Artikler ] [ Galleri ] [ Hvad er Brydning ] [ Links ]