8.2.2003: Thors Masters fik en flot debut

Brydeklubben Thors nye internationale stævne Thors Masters, der lørdag blev afholdt i Lindeskovhallen i Nykøbing F., blev en forrygende succes såvel sportsligt som arrangementsmæssigt.

I alt 52 brydere fra fire nationer – Danmark, Sverige, Tyskland og Polen var mødt frem til Thors Masters, der i flot stil viste, at stævnet er kommet for at blive.

Efter de godt 78 indledende kampe lørdag formiddag og eftermiddag, blev der i røg og damp, høj musik, dansepiger fra Nykøbing F. sportsdansere og med BK Thors formand Søren Hyllegaard Pedersen som toastmaster foran godt 300 tilskuere afholdt et flot finale-show med 8 finalekampe, hvor der var brydning på højt niveau.

Det blev til i alt 4 danske førstepladser i de fire letteste vægtklasser, da Frederik Ekstrøm, BK Thor, i 50 kg, Anders og Håkan Nyblom fra Herning BK i 55 og 60 kg samt Morten Helt, CIK, alle gik til tops. De øvrige fire sejrherrer blev Tommy Lundell, Lidköping, i 74 kg, René Zimmermann, Frankfurt Oder, i 84 kg, Rolf Linke, FSV Stralsund, i 96 kg samt Nico Schmidt, Frankfurt Oder, i 120 kg.

Der var på de øvrige pladser flere gode danske placeringer i det stærke felt.

Der var i alt 28.000 kr. i sejrspræmier, og hver vinder fik 2.000 kr., mens der var 700 kr. til nr. 2 og 300 kr. til nr. 3.

Tommy Lundell fra Lidköping blev fortjent kåret til bedste bryder og fik 1.000 kr. for dette.

Tyske Frankfurt Oder vandt holdkonkurrencen og 3.000 kr. med 19 point foran BK Thor med 14 point, mens FSV Stralsund blev nr. 3 med 9 point.


Klik her for at starte en debat.

[ Hjem ] [ Nyheder ] [ Resultater ] [ Forum ] [ Breddekonsulenten ] [ Klubber ]
[ Om Danmarks Brydeforbund ] [ Søgning ] [ Artikler ] [ Galleri ] [ Hvad er Brydning ] [ Links ]