27.2.2003: Brydeskoler og wrestling-camps 2003

De danske brydeklubber bliver igen i år tilbudt at deltage i brydeskoleprojekter, og som noget nyt bliver der også arrangeret to ”wrestling-camps”.

I uge 10 bliver der udsendt tilbud om at deltage i ”Brydeskolen 2003”, som er et tilgangsprojekt, og som er for børn, der ikke dyrker brydning. Der blev i 2002 afholdt fem brydeskoler, og det gentages altså i sommeren 2003. Til dette projekt bliver der tilmeldingsfrist den 25. marts 2003.

Som noget nyt i år bliver der arrangeret to landsdækkende ”wrestling-camps”, som er brydeskoler/lejr for brydere.

I dagene 23.-27. juni 2003 afholdes der en ”wrestling-camp” for brydere i alderen fra 12-16 år, og den forventes afholdt i Herning.

Der bliver også en ”camp” for de mindre brydere, og der afholdes en ”kids wrestling camp” for brydere i alderen fra 7-11 år. Den bliver afholdt enten på Sjælland eller Lolland-Falster, og dette arrangement er netop udbudt til klubberne. I midten af marts forventes vi at have en dato samt et sted for ”kids wrestling-camp”.

I vil under linket til breddekonsulenten snarest kunne læse mere om årets brydeskoler og ”wrestling-camps”.

I er også velkomne til at kontakte breddekonsulent Morten Hansen på tlf. 43 26 21 77 eller e-poste på breddekonsulent@compaqnet.dk, hvis I allerede nu vil vide mere om årets brydeskoler og ”wrestling-camps”

Klik her for at starte en debat.

[ Hjem ] [ Nyheder ] [ Resultater ] [ Forum ] [ Breddekonsulenten ] [ Klubber ]
[ Om Danmarks Brydeforbund ] [ Søgning ] [ Artikler ] [ Galleri ] [ Hvad er Brydning ] [ Links ]